Вхід | Реєстрація

Дендропарк на власній дачі

Дендропарк на власній дачі

Із приходом весняно-літнього періоду переважна більшість міських жителів змінили квартири в багатоповерхівках на дачні будиночки. Одну з ключових ролей у цьому процесі відіграв карантин. По-перше, люди, всерйоз хвилюючись за власне здоров’я, вважали за краще поповнити запаси продуктів харчування та самоізолюватися подалі від великого скупчення містян. По-друге, обмежені в можливості відвідувати різноманітні заклади й установи, власники дачних будиночків із превеликим задоволенням усамітнилися від цивілізації. Адже в будь-якому приватному будинку, крім чотирьох стін, є власне подвір’я.

Як відомо, протягом останніх декількох років індивідуальне огородництво практично зникло. Огородники, які вміють рахувати, зрозуміли, що їм значно вигідніше придбати овочі у сезон. Таким чином вони і кошти зекономлять, і здоров’я. А вільний час витратять на відпочинок.

І ось у карантин чимало дачників і жителів приватних секторів відкрили нове хобі — ландшафтний дизайн. А колишні городи вони перетворили у справжній дендропарк.

А допомогли їм у цьому працівники інтернет-мазину sad.ua.

 

Від саджанців до ландшафтного дизайну

Компанія вирощує і реалізує рослини та дерева з власного розплідника і теплиць. На сьогоднішній день клієнти мають можливість обрати хвойну рослину серед більш ніж двохсот найменувань, саджанці кращих сортових і алейних дерев та величезний вибір квітів. Особливою популярністю користуються саджанці ягідних культур. Обравши на офіційному сайті компанії https://sad.ua/ тую, сосну, ялівець, кипарисовик, сакуру, липу чи іншу рослину, покупець отримає замовлення безпосередньо за вказаною адресою.

Та не лише цим славиться компанія sad.ua. Крім саджанців та матеріалів для саду й городу, фахівці компанії пропонують послуги ландшафтного дизайну. Вони співпрацюють як із індивідуальними замовленнями, так і з корпоративними клієнтами. Дизайнери sad.ua допоможуть закласти газон, розпланувати і встановити автополив, посадити рослини, доглядати за садом. Простіше кажучи, навчити початківця створити власний дендропарк із тими рослинами, що він забажає.

 

Співпрацюємо самі й рекомендуємо іншим

Андрій, 32 роки, Київ

— Так склалася доля, що мої дідусь і бабусі, які мешкали неподалік столиці, залишили мені в спадок свій будинок. Біля нього 15 сотих землі. На місці старого я звів новий будиночок, а от територія навколо житла перетворилася в паркову зону із фруктовими деревами й кущами. Увесь посадковий матеріал я купував в компанії sad.ua. Круглий рік ми доглядаємо за садом, а в сезон мої батьки заготовлюють фрукти на зиму і продають їх місцевим жителям. Дякую, консультантам sad.ua, що допомогли мені закласти сад і почати з нього заробляти.

Тамара, 55 років, Полтава 

— Я корінна полтавчанка, народилася в мікрорайоні Рибці. Це приватний сектор. Біля будинку в батьків був город, який ми постійно саджали. Коли батько вийшов на пенсію, то заявив, що достатньо напрацювався за життя. І замість городу почав облаштовувати зелену зону. У Інтернеті я знайшла йому інтернет-магазин sad.ua. Від рослин, що пропонує компанія, він був просто в захваті. Останні кілька років він ледь не щодня заходить на сторінку магазину, консультується з його представниками. А зелена зона перетворилася з казковий сад. Коли на Рибцях одружується пара, вони обов’язково заїжджають на фотосесію в батьків сад. Ми задоволені компанією sad.ua, співпрацюємо самі й рекомендуємо іншим.    


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2020, 08:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації