Вхід | Реєстрація

Тютюн для кальяну Fumari: у чому його особливість

Тютюн для кальяну Fumari: у чому його особливість

Якісний і смачний кальян просто неможливий без хорошого тютюну, це знає кожен. Цінителі кальяну виділяють, що одним з кращих марок тютюну є Fumari. Це насичений і оригінальний смак, чудова димність і приваблива вартість.

Fumari - це ароматний і смачний тютюн американського бренду, який заслужив популярність далеко за межами Америки. Саме на ньому був поставлений рекорд в димності. Фасовка тютюну пропонує по одному і сто кілограм, що дозволяє вибирати його як для будинку, так і для бізнесу.

 

Переваги вибору тютюну Fumari

Серед основних переваг даного виду тютюну виділяють:

  • чудову якість тютюну, це відзначає кожен, хто його пробував;
  • цікава і дуже соковита текстура;
  • чудова димність;
  • неповторний аромат;
  • широкий асортимент смаків;
  • доступна вартість всіх видів тютюну.
  • легкість приготування і швидке розкурювання.

Ця марка отримала популярність вже на світанку кальянної індустрії і це багато в чому обумовлено незвичайними смаками. За час роботи компанія змогла домогтися того, що в їхньому асортименті вельми різноманітні смаки кальянного тютюну високої якості.

Особливості тютюну:

  1. У його складі відсутні смоли.
  2. Нікотин присутній, але в низькій кількості.
  3. Завдяки входить до складу меду вдається домогтися липкою консистенції, також це можливо завдяки наявності патоки або шматочків фруктів.
  4. У складі немає листя, гілочок або інших непотрібних вкраплень.
  5. В якості основи береться лист Вірджинія великої нарізки, він просякнутий сиропом.

Спочатку бренд отримав популярність на просторах США, зараз же він популярний у всьому світі. Цей тютюн вибирають не тільки чоловіки, він смакуэ навіть дівчатам і недосвідченим курцям.

Вся лінійка тютюну Fumari відноситься до преміум-класу, тут можна виділити близько 40 міксів. Щорічно асортимент колекції розширюється, що дозволяє пробувати нові цікаві та якісні смаки. Однією з основних концепцій цієї компанії є доступність, тому продукція вже протягом багатьох років залишається доступний за своєю вартістю широкому колу цінителів тютюну.

Тютюн Фумарі добре упаковується, що дозволяє зберігати його властивості. На кожній упаковці покупець може знайти докладну інструкцію з приготування, з цим складнощів не виникне.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2020, 15:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації