Вхід | Реєстрація

У Глобинському районі тимчасово перекриють газопостачання

У Глобинському районі тимчасово перекриють газопостачання

4 червня 2020 року з 9.00 до 16.00, у зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС «Троїцьке» Кременчуцького ЛВУМГ, буде тимчасово припинено постачання природного газу до таких населених пунктів Глобинського району: Багни, Балабушині Верби, Великі Кринки, Весела Долина, Гуляйполе, Заможне, Землянки, Корещина, Куп’євате, Ламане, Лукашівка, Малинівка, Манжелія, Манилівське, Обознівка, Петрівка, Пузикове, Пустовійтове, Сиротенки, Сіренки, Степове, Турбаї, Троїцьке (Фрунзівка), Шевченки.

З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Про це пише АТ «Полтавагаз».

Відновлення газопостачання буде проводитися за умови присутності споживачів або їхніх представників (повнолітніх членів сім’ї), відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання та надання безперешкодного доступу представникам газової компанії до газових приладів і пристроїв. Від забезпечення цих умов залежатиме оперативність пуску газу.

АТ «Полтавагаз» просить мешканців з розумінням поставитися до ситуації, адже проведення відповідного комплексу технічних заходів необхідне для забезпечення підтримки газопроводів і споруд у належному стані, безаварійної та безперебійної роботи систем газопостачання, а значить безперешкодної та безпечної доставки газу до осель споживачів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2020, 17:19 | Глобине | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації