Вхід | Реєстрація

Як придбати надійну іномарку за доступною ціною

Як придбати надійну іномарку за доступною ціною

Не дивлячись на те, що в Україні розвинута добре розвинута важка промисловість, виробництвом якісних автомобілів вітчизняні компанії не можуть похвалитися. Спершу українці виробляли диво-авто: "Запорожець" та "Волинянку", потім потужну рекламували "Таврію" і "Славуту", згодом народним автомобілем став "Ланос". Особливість останнього полягає в тому, що корозія вражає кузов уже з перших  років його використання. Та й комфортним таке авто назвати досить складно, не говорячи вже про безпеку водія і пасажирів. При цьому вартує такий автомобіль дорожче, ніж надійна потримана іномарка, привезена із закордону.

 

Купуй авто на «Амерікан Авто»

Звичайно, що враховуючи високу вартість вітчизняних автомобілів, на українському авторинку іномарки оцінюють ще дорожче. Та це зовсім не означає, що треба переплачувати за комфорт. Адже придбати сучасну іномарку можна й за кордоном. До того ж — із доставкою в Україну.

Як показує практика, найкращі використані автомобілі з невеликим пробігом продають в Сполучених Штатах Америки. Американці в основному оновлюють свій автопарк кожні п’ять років, а "старі" транспортні засоби віддають досить дешево. Ось такий момент не варто упускати, якщо водій підбирає для себе надійне авто. І для цього зовсім не потрібно пересікати океан. Достатньо скористатися послугами компанії  "Амерікан Авто". На офіційному сайті компанії americanavto.com можна ознайомитися з каталогом автомобілів, що продаються в США, переглянути моделі, які є в наявності, та прийняти участь у кількох аукціонах.

Працівники компанії «Амерікан Авто» за невисоку плату займуться оформленням усіх необхідних паперів, розмитнять авто та проконтролюють, аби його доставили через океан цілим та неушкодженим.

Уявіть, що сьогодні водій дізнався адресу "Амерікан Авто" http://americanavto.com/, а вже через тиждень їздить на комфортабельному першокласному автомобілі зі США. А заплатив за авто іноземного виробництва стільки ж, як за новий "Ланос" чи інший седан сумнівного виробництва.   

Тому досить ремонтувати "Жигулі" і "Волги", що дісталися у спадок від діда, чи перекупляти фургони "дизеля", на яких попередні власники кілька разів змотали показник спідометра, замовляйте надійні іномарки на "Амерікан Авто". Такі авто окуплять себе за лічені кілометри і водієві не потрібно буде хвилюватися, чи не потрапив він на гачок до чергових шахраїв-перекупів.    


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2020, 09:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації