Вхід | Реєстрація

«Ангели» Victoria’s Secret: відомі моделі

«Ангели» Victoria’s Secret: відомі моделі

Ще в 1980-х роках всіх підкорило шоу нижньої білизни під назвою Victoria's Secret. Організатори підбирали моделей, які володіли прекрасною фігурою, зовнішністю і мали харизму. Дівчата, яких стали називати “ангелами” VS, і сьогодні виходять на сцену демонструвати нові колекції. Бренд дотепер залишається надзвичайно популярним та має сотні фірмових магазинів по всьому світу, один з яких знаходиться в м. Києві https://secretangel.com.ua. .

 

Бехаті Прінслу

Ця дівчина родом з Намібії, її батько був церковним місіонером. В дитинстві Бехаті мріяла стати морським біологом. Однак в 2004 р. дівчина стала однією з моделей, які представляють Victoria's Secret. А вже через 5 років отримала звання “ангела” і до сьогодні ходить по подіумах в прекрасній нижній білизні.

Кендіс Сванепул

Історію успіху цієї моделі можна зрівняти з всім відомою казкою “Попелюшка”. Народилась вона в ПАР і працювала разом зі своєю родиною на фермі. Її успіх починався так:

  • Коли їй виповнилось 15 років, вона разом з матір'ю поїхала на ринок і саме під час цієї поїздки їй поступила пропозиція від модельного агентства.

  • Через деякий час вона отримувала все більше пропозицій.

  • Через 2 роки почались подорожі і дівчина вперше поїхала в турне.

  • В 2010 р. саме Кендіс стала першою південноафриканською моделлю, яка отримала почесне звання “ангела” відомого бренду.

  • В 2013 р. вона представила дорогоцінний Royal Fantasy Bra.

Лілі Олдридж

Модельна кар'єра Лілі почалась в 17 років. Тоді дівчина з Америки знялась для Vogue

(іспанського), після чого неодноразово з'являлась на обкладинках багатьох глянців. Супермоделі в 2010 р. запропонували представляти Victoria's Secret в якості “ангела”. А через 5 років вона вийшла на подіум, тримаючи на собі дорогоцінне бра.

Жасмін Тукс

Дівчина стала моделлю в 15 років. Вперше вона з'явилась на подіумі в 2011 р. і була помічена на обкладинці Vogue (італійського). Сьогодні Жасмин, якій 28 років, представляє модельне агентство IMG models, яке вважається одним з найкращих і продовжує гордо нести звання “ангела”. Вперше одягнути і пройтись по подіуму в популярній білизні їй запропонували в 2012 р. З того часу вона кожний рік приймає участь у показах Victoria's Secret. В 2015 р. стала “ангелом”, а на наступний рік представляла Fantasy Bra.

Лаїс Ребейро

Лаїс родом з Бразилії, має ріст 184 см і вже з 19 років почала підкорювати подіуми. Вона зачарувала всіх своєю екзотичною красою. Шлях до успіху був таким:


  • В 2009 р. вона переселилась до Нью-Йорку, де і почалась її кар'єра.


  • В 2010 р. Victoria's Secret помітили її і запросили на феєричне шоу. З того моменту Лаїс представляє бренд.


  • В 2012 р. не змогла вийти на подіум через вивихнуту ногу.


  • Однак в 2015 р. це не завадило отримати звання “ангела”.


  • Через 2 роки вона продемонструвала в Шанхаї цінне Fantasy Bra.

Ельза Госк

Ельза швидко йшла по кар'єрних сходинках завдяки хорошому зросту, параметрам і спортивній формі. В 2011 р. переїхала в Нью-Йорк і почалось її співробітництво з брендом білизни VS. На протязі 3 років вона виходила на подіум в якості моделі, а в 2014 р. стала “ангелом” і вперше надягнула знамениті крила.

Сара Сампайо

Модель з Португалії в 16 років стала частинкою модельної індустрії, коли отримала перемогу на місцевому конкурсі краси. Їй поступало багато пропозицій від журналів, вона знімалась для обкладинок. І лише в 2013 р. піднялась на подіум в ролі моделі VS. В Сарі помітили неймовірну харизму, тому вона й стала частиною команди “ангелів” в 2015 р.

Ромі Стрейд

Їй на даний момент 23 роки і вона вже досягла неймовірних успіхів в своїй кар'єрі. Між дівчиною і агентством DNA Model Management в 2011 р. був підписаний контракт. А 3 роки назад VS запропонували їй представляти бренд в якості “ангела”.

Стелла Максвелл

Блондинка з Бельгії дуже рано переїхала в Австралію, пізніше почала жити в Новій Зеландії. Однак зрозуміла, чим хоче займатись, лише в Нью-Йорку. Вперше на показі Victoria's Secret вона приймала участь в 2014 р. А звання “ангела” Стелла отримала на наступний рік.

Марта Хант

Ще зовсім юну дівчину помітив модельний агент,який запросив її на кастинг. Відразу був підписаний контракт з IMG models, а сама Марта переїхала в Нью-Йорк. На подіумі її помітили вперше в 2007 р., це було в Парижі. Через 6 років модель запросили для демонстрації білизни VS. І вже в 2015 р. Хант було присуджено звання “ангела”.

Тейлор Хилл

Як тільки американка закінчила школу, відразу почала кар'єру моделі. На допомогу прийшов агент. В 2013 р. вона стала лицем нижньої білизни Intimissimi, на наступний рік почала співробітництво з Victoria's Secret. Представники бренду помітили дівчину і в 2015 р. дали їй звання “ангела”.

Жозефін Скривер

Вона стала моделлю ще в дитячому віці, коли знялась для реклами підгузків. Будучи юною, Жозефін переїхала жити в Нью-Йорк, однак через деякий час повернулась до Копенгагену. На подіумі міжнародного рівня її помітили в 2011 р. Мова йде про Неділю високої моди, яка відбулась в Нью-Йорку. Через 2 роки її запросили прийняти участь в кінцевому показі VS Show. Саме тоді почалось співробітництво датської моделі з відомим брендом. З того моменту вона кожний рік виходила на подіум від його імені і в 2016 р. отримала таке бажане звання.

 
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2020, 18:23 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації