Вхід | Реєстрація

Браконьєр на Кременчуцькому водосховищі наловив 17 кілограмів риби

Браконьєр на Кременчуцькому водосховищі наловив 17 кілограмів риби

3 червня, під час проведення профілактичної операції «Нерест-2020» водні поліцейські Кременчуцького відділу поліції виявили рибалку, який незаконно рибалив в березі Кам'янського водосховища поблизу міста Кременчук.

Місцевий мешканець, 1994 року народження з використанням  човна та забороненого знаряддя лову – ліскової сітки виловив рибу різних видів, загальною вагою близько 17 кілограмів. Сума збитків, заданих природним біоресурсам, близько чотирьох тисяч гривень.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним промислом) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2020, 11:01 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації