Вхід | Реєстрація

Літній відпочинок обіцяє бути цікавим

Літній відпочинок обіцяє бути цікавим

Якщо, звичайно, ви скористаєтеся послугами представників проекту "ОтпускТайм". 

Початок 2020 року запам’ятається всьому світу протистоянням проти інфекційного захворювання, викликаного коронавірусом. Переважна більшість людей на всій планеті, аби вберегти своє життя і життя рідних, проводили час вдома. Та, на щастя, хвороба відступила і людство повертається до звичного побуту. 

В Україні щотижня карантинні обмеження потроху скасовують, уже відновлене автобусне сполучення, невдовзі залізна дорога працюватиме на повну, а з липня обіцяють відкрити повітряний простір. Зважаючи на це, українці почали активно готуватися до літнього відпочинку. Підтвердженням цього твердження є інформація з пошуковиків.

 

Відпочивай цікаво та економ свої заощадження

Характерною для цього року стала ще одна важлива особливість. Через тривалий карантин населення нашої країни, як і світу, задумалося про необхідність заощаджувати. І тепер значна частина інтернет-користувачів намагаються зекономити на відпочинку, точніше — відпочити з вигодою. Не туристичні агентства, працівники яких бажають лише заробити на кожному клієнту, а проекти, які надають найцікавішу, корисну і важливу  інформацію про подорожі. Тому просто шаленої популярності набувають ресурси, що допомагають у цьому. Та їх, насправді, одиниці. Одним із останніх став проект "ОтпускТайм", де мандрівники діляться практичними навиками стосовно відпочинку в Україні та за кордоном. Команда, яка працює над проектом, обожнює подорожі і з-задоволенням ділиться на сайті https://otpusktime.com/ навичками та враженнями, здобутих в поїздці. Вони, напевно, краще за всіх знають, куди вигідно поїхати на відпочинок після карантину, а засновник проекту "ОтпускТайм" Андрей Ш. вважає, що завдяки проекту люди зможуть побачити більше цікавого та подорожувати в будь-яку пору року.

Тим більше, що дізнаватися про світ потрібно починати саме зі своєї країни, яка майже невідома для частини українців. Адже як можна порівняти культуру й традиції народів, які населяють іноземні держави, коли своя залишається невивченою.

 

І готель підберуть, і авто на прокат замовлять

Кожен мандрівник знає, що навіть найзручніший автобусний тур не зрівняється з швидким авіперельотом. У "ОтпускТайм" на цьому зробили акцент і готові допомогти користувачам знайти дешеві авіаквитки.

Також представники проекту відзначають, що пандемія начеб то відступила, але випадки захворювання реєструються щодня, тому бронювати квитки і подорож краще дистанційно, як і забронювати житло на всіх материках чи островах світу. А подорожувати, як відомо, найкраще на автомобілі. У "ОтпускТайм" замовлять і авто на прокат, і карту місцевості, де ви будете відпочивати, знайдуть. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2020, 08:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації