Вхід | Реєстрація

З 15 березня по 15 травня у Кременчуці оголошено двомісячник чистоти і порядку

З 15 березня по 15 травня у Кременчуці оголошено двомісячник чистоти і порядку
5 березня виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про проведення в місті Кременчуці двомісячника чистоти і порядку», який проходитиме з 15 березня по 15 травня.
Відповідно до рішення виконкому керівники підприємств, організацій усіх форм власності, учбових закладів, установ та власникам індивідуальних будинків  протягом двомісячника  повинні забезпечити наведення  порядку на закріплених та прилеглих територіях і постійно утримувати їх в належному санітарному стані. Автозаводському  і Крюківському виконкомам районних рад (Коваленко В.М., Коваленко А.В.) доручено в ході двомісячника чистоти і порядку  здійснювати контроль за утриманням в належному санітарному стані прилеглих та закріплених територій та дотриманням ними Правил благоустрою території міста Кременчука.
Протягом цього терміну комунальне підприємство „Підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління” (Кірєєв В.В.) має виконати ямковий ремонт шляхів, тротуарів, проїздів, шляхопроводів, а також підсипку та грейдерування  ґрунтових шляхів міста. Керівники організацій і установ, що відповідають за утримання братських могил, обелісків, пам’ятників та пам’ятних дошок,  повинні забезпечити виконання  робіт з  їх  впорядкування.
Кременчуцьке комунальне автотранспортне підприємство 1628 (Максименко О.Ф.) виконуватиме роботи з очищення прибордюрної частини    шляхів від піску та бруду.  Комунальні підприємства та підприємства інших форм власності мають привести в належний стан цоколі, паркани будинків, прибудинкові території, дитячі майданчики, що перебувають на їх утриманні, залучити мешканців до впорядкування дворових територій.  Відділу екологічної безпеки  виконкому міської ради (Демьохін Г.А.) доручено передбачити кошти на придбання саджанців дерев для посадки на міських територіях.
Міський, Автозаводський та Крюківський відділи управління УМВС України в Полтавській області, міськсанепідемстанція, Кременчуцький відділ охорони навколишнього природного середовища здійснюватимуть контроль за приведенням в належний санітарний стан територій, ліквідації стихійних звалищ та за дотриманням Правил благоустрою території м. Кременчука, забезпечення виконання ст.10 Закону України „Про міліцію”.
Комунальному підприємству «Міськоформлення» має зобов’язати власників рекламоносіїв привести в належний стан підпорядковані їм об’єкти та прилеглі до них території.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 12:55 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації