Вхід | Реєстрація

Шалене колесо

Шалене колесо
Невеликі прикрощі трапляються і в водіїв нашого містечка.
На днях у самому центрі міста автомобіль — цистерна з надписом молоко “роззувся” прямо таки на трасі в процесі руху.
На щастя відлетівше колесо нікого не травмувало. При наймі про це свідчила обстановка на місці ДТП. Прокотившись метрів з 20 колесо рухнуло на проїзній частині. Доблесні працівники Державної Авто Інспекції міста через декілька хвилин вже були на місці пригоди, де документально зафіксували акт про втрату колеса.
Сама ж причина втрати колеса залишається невідомою. Навіть дорога , яка по всьому місту покрита ямами на цьому відрізку шляху була майже задовільна. Напевно все-таки сказалась так звана “втома метала” яка і примусила зруйнуватись всі шість шпильок які тримали колесо на своїм місті.
Так що шановні пішоходи нашого міста. Майте на увазі, та будьте обережні в містах переходу через проїжджу частину наших вулиць. Якщо автомобілі загальмують, та пропустять вас на “зебрі” , то якесь злощасне колесо може не на жарт травмувати ненароком злетівши зі своєї осі.
Будьте обачнішими , та не спішіть прошмигнути поперед масивними авто.

Автор: Сергій Гордієнко, www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 12:57 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації