Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі перевірили 2 опорних заклади де проподитимуть ЗНО

У Кобеляцькому районі перевірили 2 опорних заклади де проподитимуть ЗНО

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Полтавщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з питань дотримання тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України № 24 від 21.05.2020 щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину, у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Так, фахівці Кобеляцького районного управління Держпродспоживслужби перевірили два опорні заклади, де проводитиметься основна сесія ЗНО.

За результатами перевірок, було встановлено, що у кожному закладі виділені окремі місця для антисептиків, проведено відповідне розміщення шкільних парт в кожному задіяному класі. На 100% заклади  забезпечені дезинфекційними засобами та засобами індивідуального захисту. При вході є  роз’яснювальні матеріали щодо профілактики коронавіруної інфекції. З персоналом проведена відповідна роз’яснювальна робота.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2020, 09:08 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації