Вхід | Реєстрація

Як скоротити витрати і примножити доходи

Як скоротити витрати і примножити доходи

Успіх будь-якої справи залежить від людей, які зайняті в ній. Розподілити обов’язки між кількома людьми відносно просто. Та коли справа заходить про десятки працівників, ситуація кардинально змінюється. Тому налагодити робочий процес та контролювати його допоможе HR система або як її ще називають система управління персоналом.

 

За що відповідає HR система

Колись зручна програма Excel на сьогодні втратила свою актуальність. Адже комп’ютерні технології не стоять на місці і постійно з’являється щось нове й зручніше. Програми, які економлять час, полегшують роботу кадровиків та бухгалтерії і дають можливість "не роздувати" штат. Якщо раніше кадровику доводилося перекладати стопки паперів і папок, працювати на комп’ютері з купою файлів, то з появою HR системи і OKR, виконувати роботу стало значно простіше. Тепер коригувати роботу працівників, розділити обов’язки між різними відділами, доводити до позитивного результату бізнес-задачі компанії можна з допомогою системи HURMA, що об’єднує в собі всі процеси рекрутингу, HR і OKR (управління цілями і ключовими результатами). А головне, що фактично всі процеси стають повністю автоматизованими і в підприємця відпадає потреба утримувати відділ кадровиків і бухгалтерів.

Одна система фіксує кількість робочих днів кожного співробітника, графік роботи, тарифну сітку, нараховану зарплату, премії, відгули, відпустки, поставлені завдання і результати їх досягнення.

Користь від автоматизації процесів відчують не лише бухгалтерський і кадровий відділи.

HR система стане в нагоді менеджерам кожного відділу чи структурних підрозділів підприємств, так як саме вони здійснюють призначення працівників, які відповідають за виконання різних робіт.

 

Як працює система на практиці

Як відомо, реклама є головню рушійною силою чи двигуном торгівлі. Аби успішно продавати певний продукт, створюються представництва з цілою командою фахівців. Такі торгові представництва включають у себе промовідділ, мерчендайзерів, торгових агентів, працівників складу, водії і так далі. У кожному з цих відділ працюють десятки людей. Із допомогою HR системи керівники відділів відслідковують ефективність підлеглих, а очільник представництва бачить, який із відділів не допрацьовує та відразу вирішує проблемні питання.

Тому досить перекладати пильні папери, економте час та автоматизуйте робочі процеси. Це не тільки зекономить витрати, а й допоможе примножити доходи. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2020, 15:43 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації