Вхід | Реєстрація

Жовтневий районний суд призначив 4 роки умовно Віталію Воробйову, який в пабі Beer House приставляв ніж до горла офіціантці

Жовтневий районний суд призначив 4 роки умовно Віталію Воробйову, який в пабі Beer House приставляв ніж до горла офіціантці

23 червня Жовтневий районний суд Полтави виніс вирок 39-річному Віталію Воробйову, який у грудні 2019-го в одному із полтавських кафе напав на офіціантку. Чоловік підставив жінці ножа до шиї та погрожував її вбити. Згодом залишив бар і сказав, що «пощадив їй життя». Це зафіксували камери спостереження.

У січні 2020 в мережі оприлюднили відео із полтавського паба Beer House, що на вул. Пушкіна, на якому зафіксовано, як нетверезий чоловік напав на офіціантку закладу та приставляв до її горла ніж, погрожуючи вбити.

Керівник поліції Полтави Сергій Бейгул тоді повідомив, що особи встановлені, відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією — хуліганство (ч.4 ст. 296 КК України).

Наступного дня Жовтневий районний суд Полтави обрав міру запобіжного заходу Віталію Воробйову — його взяли під варту без можливості внесення застави.

Як пише «UA: Полтава», в Жовтневому райсуді 23 червня Полтави розпочався розгляд справи щодо нападу на офіціантку в полтавському кафе. Минулого разу, 4 червня, потерпілу Наталію Харіну мали допитати. Але розгляд не відбувся, бо суддя брав участь в іншому засіданні.  У нападі обвинувачують Віталія Воробйова, йому інкримінують хуліганство і можуть позбавити волі щонайбільше на сім років. Чоловік своєї вини не визнає.

Потерпіла Наталія Харіна сказала, що обвинувачений близько 22 години вечора підійшов до неї та погрожував її вбити та приставляв ножа до горла. Каже: приставляв ножа до шиї і казав, що заріже її. Харіна додає, візуально він нагадує чоловіка її співробітниці. Чому так вчинив - не знає.

Коли викликала охорону, то Воробйов уже поїхав. І вже потім охорона викликала поліцію.

Харіна повідомила, що того вечора у кафе окрім відвідувачів були адміністраторка - дружина Воробйова та бармен. Що за чоловік поруч із Воробйовим був - не знає. Після інциденту в Харіної лишилися подряпини від ножа та забій коліна правої ноги.

Воробйов сказав, що конфлікт стався на емоційному рівні, він не був п’яним. Крім того, чоловік хотів вдарити по стільцю, а зачепив Наталію Харіну. Він зазначив, що раніше не бив жінок і вибачився перед потерпілою.

Адвокат Воробйова зауважив, що обвинувачений добровільно через місяць прийшов до поліції із заявою про інцидент. Прокурор клопотав про випробувальний термін — 3 роки для обвинуваченого. А потерпіла Харіна просила суд звільнити Воробйова з-під варти.

Суддя Анатолій Савченко ухвалив: позбавити волі Віталія Воробйова із звільненням від основного місця відбування покарання строком на 4 роки. Також надав іспитовий строк - 1 рік і 6 місяців.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2020, 09:45 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації