Один із провідних виробників смачних десертів, який успішно працює на вітчизняному ринку вже майже тридцять років, не перестає дивувати українських споживачів. І справа не лише у стабільно хорошій якості усім відомого морозива.
Якщо заглянути на сайт виробника, то можна із здивуванням, а потім, із радістю відзначити, що «Ласунка» охоче ділиться рецептами приготування смачних десертів. Адже приготувати дійсно якісне морозиво не так вже й просто. Це вам підтвердить будь-яка домогосподарка, котра коли-небудь пробувала це зробити.
Від багатьох «хазяєчок» можна почути про проблеми, які у них виникають під час приготування холодної смакоти. В основному серед нарікань можна виділити два моменти.
- Домашнє морозиво виготовлене із застосуванням вершків є надто жирним. Ні, воно, безумовно смачне. Але калорій і холестерину там…
- Морозиво виготовлене у домашніх умовах із нежирного молока, як правило кристалізується. Його ще називають словом «сорбет». А такі водянисті кристалики, які у ньому присутні, смакують далеко не усім.
І от автори від «Ласунки» охоче ділять із усіма маленькими, але від цього не менш важливими секретами, приготування ласощів, розповідають, як зробити так, щоб було і смачно і не надто калорійно.
А, далі, як кажуть, справа техніки І бажання та фантазії авторки чи автора майбутнього кулінарного дива. Адже сировини для приготування морозива в Вкраїні більше, аніж достатньо. Було б у людей бажання, час і трішки сучасної техніки. Адже всіляких пристроїв для приготування десертів зараз у продажу теж вистачає. Ну, а технологією, як вже було сказано вище, ділиться «Ласунка».
Не морозивом єдиним
Звичайно ж, як будь-який виробник, котрий має бажання ще довго і успішно працювати на ринку солодощів і десертів, компанія «Ласунка» постійно розширює асортимент продукції. Окрім морозива вітчизняні майстри виготовлення смаколиків виготовляють торти, глазуровані сирки та іншу смачну продукцію.
І, напевне, «Ласунка» буде готова й до нових викликів часу та вимог клієнтів. Всі, хто протримався на ринку у тяжкі «дев’яності» зумів зберегти і покращити технології, утримати і підготувати кадри, просто приречені на успіх.
Ну, а те, що виробник ділиться секретами своєї технології із іншими, говорить лише про його впевненість у своїх силах. Так що готуйте і смакуйте разом із «Ласункою». Воно того варте.