Вхід | Реєстрація

У Миргороді п’яний дебошир погрожував поліцейським зброєю

У Миргороді п’яний дебошир погрожував поліцейським зброєю

26 червня, о 21:51 на «102» зателефонувала 34-річна жінка і повідомила, що до її будинку, виламуючи двері, зі зброєю в руках та з погрозами намагається проникнути 47-річний співмешканець напідпитку.

За лічені хвилини екіпаж сектору реагування патрульної поліції Миргорода прибув за викликом. 

На подвір’ї домогосподарства агресивно налаштований чоловік почав погрожувати інспекторам предметом, схожим на пістолет. Порушника поліцейські переконали покласти «зброю» на землю і відійти. А коли впевнились у безпеці для громадян, викликали слідчо-оперативну групу. «Пістолет» слідчі вилучили й направили на експертне дослідження. 

За висновком медичного огляду в крові «дебошира» виявили понад 2,8 проміле алкоголю. За фактом погрози працівникові правоохоронного органу у Миргородському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2020, 10:32 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації