Вхід | Реєстрація

Погоня у Полтаві: нетверезий хлопець тікав від патрульних на мікроавтобусі

Погоня у Полтаві: нетверезий хлопець тікав від патрульних на мікроавтобусі

28 червня до патрульної поліції надійшло повідомлення про порушника ПДР у Полтаві на вулиці Юрія Тимошенка: водій мікроавтобуса Volkswagen перетинав широку суцільну лінію, «підрізав» інших учасників дорожнього руху. Як повідомив речник патрульної поліції Руслан Возниця, водій мікроавтобусу відмовився зупинитися на вимогу правоохоронців і почав тікати.

Момент цієї погоні на вулиці Соборності зафіксував один із полтавців: мікроавтобус білого кольору, прямуючи у напрямку площі Зигіна, намагався відірватися одразу від 6 патрульних машин (відео від групи PvP Полтава).

Як пише ІВ «Полтавщина», утікач встиг доїхати до Диканського району, коли його нарешті заблокували правоохоронці. Під час погоні порушник пошкодив автомобіль поліції Skoda Rapid. Після затримання правоохоронці встановили особу водія — це 18-річний мешканець Полтави, який позбавлений права керувати автотранспортом через «п’янку на кермом». До речі, під час затримання поліцейські побачили у юного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак від наркологічної експертизи він відмовився.

 

Поліція склала на порушника 4 адмінпротоколи: за створення ДТП, за кермування у стані сп’яніння, за відмову підкоритись вимозі поліції, за керування несправним транспортом. Тільки за керування у стані алкогольного сп’яніння порушник за рішенням суду може сплатити 20 400 грн (з продовженням терміну заборони керувати автотранспортом). Також він має відшкодувати поліції збитки у зв’язку із пошкодженням службового автомобіля.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2020, 11:20 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації