Вхід | Реєстрація

Експераль – сучасний підхід до лікування алкогольної залежності

Експераль – сучасний підхід до лікування алкогольної залежності

Однією з серйозних проблем нашого часу є алкоголізм, поширений по всьому світу і серед всіх верств суспільства. Сучасна методика лікування передбачає усунення хворобливої тяги до спиртного на фізичному і психологічному рівні. Досягти необхідного результату в найскладнішому процесі допомагають спеціально створені препарати. До сучасних лідерів по ефективності відноситься Експераль – унікальна розробка французької фармацевтичної компанії Sanofi. Свого часу вона стала справжнім проривом в медичній практиці і уособленням медицини майбутнього. Сьогодні засіб доступний всім бажаючим для придбання в аптеці https://www.apteka24.ua/esperal-tabletki-500mg-n20/, успішно застосовується для лікування алкогольної залежності і має заслужену репутацію.

Препарат випускається у вигляді білих круглих таблеток кремового відтінку. Його застосовують тільки після консультації з лікарем і всебічного медичного обстеження. Спеціаліст встановлює відповідний діагноз, індивідуально підбирає дозування з урахуванням необхідності лікування або профілактики рецидивів хронічного алкоголізму. Перед прийомом важливо ознайомитися з інструкцією, яка знаходиться у вільному доступі – https://www.apteka24.ua/esperal-tabletki-500mg-n20/.

 

Винятковість складу і ефективність таблеток

Своєю унікальністю засіб зобов'язаний діючій речовині дисульфіраму. Результат його взаємодії зі спиртним вчені виявили в 40-і роки минулого століття. Була виявлена яскраво виражена вегетосудинна реакція у співробітників цеху з вулканізації каучуку. Вони вживали алкоголь в процесі складного перетворення речовини в гуму за допомогою реагенту тетраетілтіурама дисульфіду.

препарат Експераль для лікування алкогольної залежності

Професіонали зайнялися клінічним дослідженням ефекту і згодом синтезували особливу речовину, здатну давати бажаний результат. Дисульфірам розвиває неприязнь до алкоголю, який більше не приносить задоволення. Навпаки, вживання супроводжується тахікардією, припливами крові до обличчя, нудотою і блювотою, зниженням артеріального тиску. З першого дня лікування засіб починає формувати відчуження і поступово призводить до умовно-рефлекторної відрази. Оскільки виявляється серйозний вплив на організм, існує ряд протипоказань. Таблетки не призначають:

  • при підвищеній чутливості до діючої речовини або однієї з допоміжних (повідону, стеарату магнію, кармеллози натрію, мікрокристалічної целюлози),

  • вагітним і годуючим,

  • при цукровому діабеті,

  • при серцево-судинних захворюваннях,

  • при тяжкій дихальній, нирковій та печінковій недостатності,

  • при нейропсихічних розладах.

Крім того, засіб вкрай обережно застосовується при нікелевому дерматиті, оскільки існує підвищений ризик гепатиту. Ще один ключовий момент, який важливо знати перед придбанням, – його не призначають без відома пацієнта. При грамотному і регулярному прийомі таблетки провокують неприємні відчуття, викликаючи повну непереносимість спиртного для успішного лікування алкоголізму.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2020, 19:48 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації