Вхід | Реєстрація

Reno Sandero – мобільність за привабливою вартістю

Reno Sandero – мобільність за привабливою вартістю

Зустрічайте захопливий зовнішній облік Рено. Цей хетчбек для міста втілив нову візуальну концепцію Renault. Мандруйте в повному спокої. Співробітники компанії опрацювали обладнання, щоб створити керування транспортним засобом простіше. Більше вільного місця для комфорту водія і пасажирів, пасивна та активна безпека — Рено здатний забезпечити все, що необхідно для українських автолюбителів.

 

Комфортний і функціональний салон

З Рено Сандеро можна насолоджуватися сучасними бортовими технологічними нововведеннями:

  • Семи дюймова сенсорна панель забезпечує інтуїтивне управління мультимедійним функціоналом: радіо, смартфоном, навігаційною системою та аудіо в форматі MP3.
  • Полегшите собі водіння завдяки обмежувачу швидкості та круїз-контролю. Ви можете встановити максимальну або зберігати постійну швидкість без натискання педалі акселератора.
  • Маневрування стало простіше завдяки системі контролю відстані під час паркування, яке забезпечує ще більший комфорт і простоту.
  • Здійснюйте дзвінки з вільними руками, синхронізуючи смартфон і слухайте улюблені треки в віддаленому режимі за допомогою потокового аудіо.

Налаштуйте температурний режим виходячи з особистих потреб. Використання кліматичної системи Рено Сандеро забезпечує людям в салоні оптимальну температуру. Для ще кращого комфорту налаштуйте посадку завдяки регулюванню висоти керма і сидіння водія. Зовнішні дзеркала заднього виду нагріваються при активації функції проти обмерзання. Вони мають повторювачі світлових індикаторів і функцію електричного регулювання.

 

Безліч місць для дрібниць водія і пасажирів

Спроектований виходячи з потреб користувачів Рено Сандеро доповнений численними відсіками для зберігання. Також виробник продумав:

  • Можливість перевезення громіздких предметів. Салон можна легко трансформувати під різні потреби. Один легкий рух і спинки заднього ряду крісел складаються в конфігурації 60 і 40.
  • Відсік для водійських дрібниць на приладовій панелі. Зручний і грамотна розроблений додаток дозволяє розміщувати водійські речі на відстані витягнутої руки, щоб не відволікатися від ситуації на дорозі.
  • Просторий багажник на 320 л. Цього достатньо, щоб захопити в дорогу все необхідне.

Сьогодні можна подивитися новий Reno Sandero на https://auto.ria.com/newauto/marka-renault/model-sandero/ №1 серед сайтів що конкурують в Україні. Тут в одному місці зібрані тисячі пропозицій від продавців зі всіх українських регіонів, що гарантує щодобовий обіг в 1400 транспортних засобів. При цьому на сайті люди не тільки купують, а й продають машини в комфортних для себе умовах.

 

Насолода від розмірених поїздок

Керувати авто можна спокійно забувши про насущні проблеми. Виробник оснастив автомобіль інноваційними технологіями, що забезпечують безпеку водія і пасажирів. Покупець новинки отримує:

  • Контроль над автомобілем. Система ABS запобігає блокування коліс при екстреному гальмуванні та забезпечується якісне зчеплення з дорожнім полотном.
  • Гарантований спокій. Завдяки переднім і бічним подушкам безпеки всі люди в салоні захищені від травмування під час аварії.
  • Безпека для маленьких пасажирів. Спеціальна конструкція кріплень Isofix дозволяє надійно зафіксувати дитяче крісло.

 

Надійне та економічне рішення для любителів автоматичних КПП

Гарантована простота керування транспортним засобом забезпечується роботизованою трансмісією. Коробка перемикання передач Easy-R допомагає водієві позбавитися від зайвих дій, усуваючи ризики стихнути або почати котитися назад на світлофорах, в пробках і на підйомах. Для любителів динаміки та швидкості передбачений ручний режим перемикання швидкостей.

Роботизована трансмісія є економічним рішенням, завдяки доступній вартості та можливості економити паливо, спожите бензиновим мотором. Також вона дозволяє знизити витрати на утримання в порівнянні зі стандартними коробками автоматичного типу.

 

Нова економна бензинова силова установка

Завдяки інноваційним технологіям силовий агрегат на 999 кубічних сантиметрів, потужністю – 75 к. с., показує економне споживання бензину в класі малолітражних силових установок – 4,8 л на 100 км за містом. Мотор SCe 75 показує гнучкість режимів роботи та відмінну тягу на мінімальних обертах. Гранична швидкість транспортного засобу, з силовим агрегатом, становить 161 км/г.

Нова силова установка пропонує ряд відмітних переваг:

  • розподілене непряме уприскування і відсутність турбонаддуву;
  • використання стандартних свічок запалювання замість іридієвого і ланцюгового приводу на розподільних валах;
  • масляна помпа зі змінною продуктивністю знижує витрату палива.

Беручи участь в програмі по захисту екології компанія Рено постійно створює все більш екологічні агрегати. В Європі цей мотор вже завоював довіру у шанувальників економних і екологічних силових установок. Наприклад, в сусідніх країнах таких, як Болгарія і Румунія обсяг продажу цього двигуна складає до 40% на моделі Logan.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2020, 18:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації