Вхід | Реєстрація

Позашляховик G-класу від Мерседес

Позашляховик G-класу від Мерседес

ДНК позашляховика Мерседес легендарна, міцна і майже непорушна. Виробник розробив деталі, чиї функції досі виконують своє завдання. Це структурні елементи, унікальний характер яких формувався протягом декількох поколінь. Єдиний у своєму роді за 40 років: тільки G-клас виглядає як G-клас. Унікальний корпус і інтер'єр підкреслюють G-компоненти кузова, так що індивідуальність авто помітна максимально чітко.

 

Інтер'єр внутрішнього простору

Людина завжди шукала відпочинок на лоні природи. З G-Class вона також знайде його в центрі міста. Концепція використання простору забезпечує помітно більше місця в області голови та ніг. Інтуїтивно зрозуміле і сучасне обслуговування дозволяє повною мірою оцінити чисте задоволення, отримане від експлуатації активних багатоконтурних крісел, які адаптуються до форми тіла, забезпечуючи ідеальне положення сидячи. Крім того, вісім програм масажу поліпшують самопочуття, роблячи кожну поїздку особливим задоволенням.

Також в салоні передбачені наступні функції:

  • Підігрів сидінь водія та переднього пасажира. Це забезпечує приємне тепло і високий рівень комфорту під час подорожей. У більш холодні дні або відповідно до індивідуальних переваг система швидко доводить поверхню сидінь і спинок до приємної температури.
  • Складні спинки задніх сидінь. Складні спинки дивана, розділені в пропорції 60/40, за кілька секунд дозволяють збільшити обсяг багажника.
  • Сидіння з електричним регулюванням. Електричне регулювання передніх сидінь завжди забезпечить зручне положення спинки. Сидіння, спинка та підголівник регулюються незалежно один від одного.

Відчуйте сучасний комфорт використання і насолоджуйтеся легким доступом до мультимедійних функцій: сенсорна панель управляється пальцями так само інтуїтивно, як і смартфон. Крім того, у водія є перевірений контролер і кнопки прямого доступу до часто використовуваних функцій.

 

Легендарний дизайн

Унікальні гени G-класу були створені майже 40 років тому. Це характерні елементи, які та тоді, і сьогодні надають йому унікальний вид. Суцільний, функціональний фронт зберіг свій характер протягом десятиліть. З боків гострі, виразні тиснення і великі плоскі поверхні. Характерними особливостями є великі вікна ззаду і відкрите запасне колесо, встановлене на задніх дверях. Виразні ковпаки колісних арок і широка ширина колії свідчать про надійність і ефективність в польових умовах.

Сьогодні представлений G-Class на https://auto.ria.com/newauto/marka-mercedes-benz/model-g-class/ №1 серед українських авто сайтів — це як і раніше впізнаваний дизайн і німецька якість. На сайті автолюбителі знайдуть одну з найбільших баз транспорту, яка допомагає щодня продавати та купувати до 1400 машин.

 

Ще більше безпеки на дорогах

Численні інноваційні системи допомоги допомагають водієві як на дорозі, так і в полі:

  • MULTIBEAM світлодіодні прожектори. Відмінна видимість забезпечується коштом того, що адаптивні світлодіодні фари швидко реагують на зміни завдяки індивідуально керованим світлодіодам.
  • Пакет допомоги з безпеки водіння. Ви доберетеся до пункту призначення в розслабленому і, в першу чергу, безпечному стані: сучасні системи забезпечать підтримку швидкості та безпечної відстані, а також зміну смуги руху.
  • Active Lane Keeping Assist. У разі ненавмисного перетину розірваної або безперервної лінії система попереджає водія вібрацією кермового колеса.
  • Пакет з камерою кругового огляду. Активна система допомоги при паркуванні з камерою 360 градусів дозволяє легко знайти місце і припаркувати автомобіль заднім ходом.

Будь то година пік, на довгих нічних маршрутах або під час водіння в невідомому місті – G-Class забезпечує помітне полегшення в стресових ситуаціях. Час, який ви проводите за кермом, це ваш час, щоб розслабитися, щоб зарядитися енергією. Все це, щоб дістатися до місця призначення безпечно і без стресу.

 

Технічні особливості

На пересіченій місцевості враховується тільки виживання. Ви не можете зламатися і викликати евакуатор. Це питання характеру. Сила характеру найкраще відбивається, по суті, особистості. Відмінною рисою G-Class завжди була особливо міцна рама. Виготовлений зі сталевого листа товщиною 3,4 мм, каркас набагато краще підходить для використання в суворих умовах, ніж несучий корпус. Крім того, ослаблення звуку від шасі завдяки якісній шумоізоляції забезпечує низький рівень шуму в салоні та, таким чином, більший комфорт.

G-клас може впоратися навіть з самими жорсткими умовами. Завдяки оптимальному передавальному відношенню, діапазони перемикання передач 9G-TRONIC адаптовані для бездоріжжя і руху по схилу. Коли кнопка перемикача LOW RANGE активована на центральній консолі, значення крутного моменту на колесах збільшується. Завдяки цьому ви можете успішно їздити по дуже труднопрохідної місцевості, підійматися і спускатися по екстремальних пагорбах.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2020, 11:05 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації