Вхід | Реєстрація

Телебачення, яким задоволена вся родина

Телебачення, яким задоволена вся родина

Не дивлячись на те, що всесвітня мережа, немов павутина, пробираються в кожен населений пункт нашої країни, та при цьому інтерес до телебачення в українців фактично не знизився. Телевізор продовжує дивитися все населення, незалежно від віку, статі чи соціального статусу.

 

Суцільна реклама або промивання мізків

Останні соціологічні показують, протягом останніх півроку, після того, як основні українські медіагрупи закодували сигнали своїх каналів, переважна більшість населення почала використовувати приймачі ефірного цифрового телебачення Т2, а власники супутникових антен дізнаються про події в світі, і Україні зокрема, із російських телеканалів, або ж із ТВ, що працюють в Україні, але утримуються за кошти РФ.

У першому випадку, користувачі обмежені кількома всеукраїнськими каналами, де транслюють переважно рекламу і заїжджені шоу, та регіональними, що, на жаль, не можуть похвалитися цікавими і різноманітними програмами.

У другому, глядачі отримують спотворену картинку справжнього буття.

 

Обирай сам, що дивитися по ТВ

Але ж, телевізор — це товариш усієї родини. Тому діти хочуть, аби безперервно по ТВ транслювали мультфільми, підлітків цікавить музика, новинки кіно і розважальні телепередачі, глава сімейства полюбляє спортивні програми, а господині подавай телесеріали і кулінарні шоу. Тому єдиний спосіб задовольнити бажання всіх членів сім’ї — підключити оператора супутникового телебачення Хтра ТВ.

Адже для користувачів сформовані кілька пакетів телеканалів різного спрямування. І кожен клієнт обере для себе пакет за вподобанням. Так, за користування послугами Хтра ТВ доведеться платити, але це настільки символічна сума, що її не відчує ні гаманець студента, ні домогосподарки, ні пенсіонера.

 

Реальні переваги за доступну ціну

У 90-х роках минулого століття усі з захопленням дивилися серіали на кшталт "Район Беверлі Хіллс" чи "Район Мелроуз".Із того часу минуло більше двох десятиліть. І сучасним тінейджерам знову "впарюють" ті ж серіали. Хоча їх герої вже дожили до пенсійного віку. Підключивши Хтра ТВ, глядачеві пропонується цілий список найновішого контенту, що транслюється і високо оцінюється у всьому світі.

Телебачення повинно виконувати не лише розважальну функцію, а й навчально-пізнавальну. У кожному пакеті Хтра ТВ представлені ряд каналів, що транслюють програми на історичну, географічну й іншу тематики. 

Тому досить дивитися заїжджені канали, обирайте реальні переваги за доступну ціну. 

 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації