Вхід | Реєстрація

ТВ-приставка — замість тисячі антен

ТВ-приставка — замість тисячі антен

У совкові часи жителі найбільшої країни світу отримували інформацію про світ із кількох телевізійних каналів. Для їх відтворення на телевізорі достатньо було звичайної антени. Сучасна людина, якби повернулася на п’ятдесят років назад, знудьгувалася в перший день. Адже по ТБ показували виключно нудні програми і новини, У 90-х роках ХХ століття в нашій країні почали з’являтися нові канали, що працювали в регіонах і які "ловили" на антени для прийому дециметрових хвиль. Це була справжня дивина. на кожному багатоповерховому будинку, як гриби після дощу, "повиростали" антени. Через тривалий період часу їх змінили супутникові "тарілки".

Сьогодні на зміну всіляким антенам прийшов Інтернет. Так, саме всесвітня мережа перебрала на себе всі функції, зосередивши контент на будь-який смак. А замість антен на даху, використовується мініатюрна ТВ-приставка, яку іншими словами називають мультимедійний центр. Така собі бібліотека з десятками тисяч файлів.

 

Що таке ТВ-приставка

Цей прилад підключається до телевізора, аби той отримав додаткові можливості.

По-перше, звичайний монітор з допомогою ТВ-приставки перетворюється на справжній кінотеатр із практично необмеженим доступом до файлів. Такий собі читацький квиток у національну столичну бібліотеку або секретний архів СБУ.

По-друге, приставка виконує роль стандартної антени. Щоправда, у ній "вміщений" найкращий із усіх існуючих приймачів, адже власник має можливість переглядати більше 200 каналів. Історія, новини, відкриття, подорожі,  музика, кіно, аналітика, рецепти, мультфільми — і все це відтворить одна ТВ-приставка.

По-третє, у функціональних можливостях прилад не обмежений лише телеканалами й онлайн-бібліотекою. Користувач отримує доступ до різноманітних додатків, а разом із ними — до найвідоміших комп’ютерних ігор. Та є один важливий нюанс. Фахівці рекомендують використовувати Android TV приставку, так як із її допомогою можна безкоштовно працювати в в Google Play. А щоб приставка була справді якісно, купувати потрібно в компанії ТВ Пристаки на офіційному сайті tv-pristavki.com.ua/catalog/pristavki-android-tv-box. Оскільки надійна техніка, що пропонує компанія, працює безвідмовно.

По-четверте, у останні кілька років найпопулярнішою платформою став YouTube. ТВ-приставка відтворить усі відео, що збережені на цьому ресурсі.

По-п’яте, спілкуйтеся в соціальних мережах і месенджерах при наявності ТВ-приставки, відклавши в сторону свої смартфони.

Отож, технології не стоять на місці. Тому досить пробивати дах на будинку, щоб закріпити дециметрову антену. Не псуйте майно, а обирайте Android TV приставку, яка замінить тисячі антен.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2020, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації