Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали нападників на автомобіль «Укрпошти»

Поліцейські затримали нападників на автомобіль «Укрпошти»

Особи зловмисників, причетних до зухвалого розбійного нападу на автомобіль «Газель», що належить оператору зв’язку «Укрпошта», встановили за три доби після скоєння злочину. На часі повідомили про підозри чотирьом фігурантам. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Розкрити злочин вдалося завдяки професійній роботі розшуківців поліції Полтавщини, оперативників карного розшуку Департаменту Національної поліції України спільно зі слідчими Головного управління поліції області, працівниками територіальних підрозділів поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Прокуратури Полтавської області, із залученням спецпризначенців батальйону поліції особливого призначення. Про це пише прес-служба Національної поліції України.

Нагадаємо, напад стався 7 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «Газель», заволоділи грошима в сумі понад 2 мільйони 700 тисяч гривень і зброєю охоронця. Двоє людей, які перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.  

Слідчі поліції Полтавської області здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 187  (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб), за ч. 2 ст. 15, п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 262 (привласнення вогнепальної зброї).

Поліція продовжує встановлювати інших осіб, що можуть бути причетними до нападу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2020, 14:57 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації