Вхід | Реєстрація

Митники назвали найпоширеніші контрабандні товари

Митники назвали найпоширеніші контрабандні товари

За перші 6 місяців цього року працівники митниці зафіксували 7,2 тисячі порушень митних правил, загальна вартість предметів правопорушень становить близько 1,16 мільярда гривень. Серед найпоширеніших контрабандних товарів — тютюнові вироби, мобільні телефони і планшети, а також наркотичні засоби. Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби.

«Найрезонанснішим випадком стало виявлення Закарпатською митницею спроби ввезення з приховуванням від митного контролю мобільних телефонів, планшетів та інших пристроїв на загальну суму понад 93 мільйона гривень.

Також частими були спроби незаконного переміщення тютюнових виробів. За перше півріччя митницями Держмитслужби попереджено 390 таких спроб. З незаконного обігу вилучено 22,3 мільйона штук сигарет, вартість яких, за цінами внутрішнього ринку, складає 12 мільйонів гривень. Крім того, вилучено майже 500 кг незаконно переміщеного тютюну вартістю понад 500 тисяч гривень», — йдеться у повідомленні.

При цьому, за 6 місяців митники зафіксували 303 факти незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

«Найбільшою партією став випадок незаконного переміщення наркотичних засобів у морському порту «Південний», де виявили 31,5 кг кокаїну. Вартість наркотику на чорному ринку складає понад 100 мільйонів гривень», — додали на Митниці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2020, 12:24 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації