Вхід | Реєстрація

Щоб кишені ваших штанів не відтопирювалися

Щоб кишені ваших штанів не відтопирювалися

Одним із найпоширеніших мемів являється чоловік, на ногах якого довгі носки, а сам він взутий у шльопанці-в’тнамки. Здається, що у нього з’явився серйозний конкурент. Новий жарт теж стосується чоловіка, у якого із передніх кишень штанів випирається телефон, в’язка ключів чи інша річ, яку він запхнув, що вивільнити руки. Якщо поспостерігати на вулиці, то таких людей можна зустріти досить часто. Речі, запхані в кишені, сковують їх рухи, не дають можливості присісти чи вільно себе почувати. А коли бачиш подібну картину в магазині, стоячи в черзі, то виникає питання, а покупки він теж ховатиме в кишені штанів?

Дійсно, іноді ми зовсім не дивимося на себе з боку та не задумуємося над тим, що дизайнери одягу придумали зручний аксесуар, що зветься чорні чоловічі сумки. Такий колір універсальний і чудового підходить до будь-якого якого образу. Існує чимало конфігурацій цього модного й надзвичайно зручного аксесуару: «менеджер», «рюкзак», «на пояс», «через плече» і навіть «для ноутбука». Як кажуть, на всі випадки життя. Тому детальніше зупинимося на кожному варіанті. Та який би із них чоловік не обрав, він точно не потрапить до мему про кишеню, що відтопирюється в штанях.

 

Яку сумку обрати

«Бананка» рулить. Кілька останніх років справжнім хітом стала сумка на пояс. Хоча її дуже часто носять через плече. У неї з легкістю можна помістити, телефон, ключі, гроші і так далі. Зазвичай, «бананка» має кілька відділень, щоб уберегти смартфон від пошкоджень.

«Сумка-месенджер» ідеально підходить як для офісних працівників, так і для подорожей. Модель дуже стильна і має різні конфігурації.

«Сумка під ноутбук». Сучасна людина користується гаджетами фактично протягом усього дня. А для більшості з девайсами пов’язаний і заробіток. Ноутбук це той гаджет, що не займає багато місця і його зручно носити з собою. Тому без сумки, спеціального розміру, ніяк не обійтися.

Не менш хітовою вважається «сумка через плече». Вміщує багато потрібних речей і виглядає просто відпадно.

 

За сумками — у Імперію сумок

Попит на вище перераховані сумки призвів до того, що чимало швейних цехів почали шити масу неякісних товарів. І покупець часто натикається на подібні вироби. Щоб задоволення від покупки виникало щоразу, як чоловік чи жінка брали сумку до рук, її слід купувати в інтернет-магазині Імперія сумок, що знаходиться за посиланням https://empirebags.com.ua/ua/.

Адже компанія пропонує аксесуари високої якості, зі шкіри, різних кольорів, з міцною і надійною фурнітурою.

Тому відкиньте звичку — ховати речі в кишені штанів, оберіть сумку на кожен день та почувайтеся комфортно.


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2020, 09:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації