Вхід | Реєстрація

Бив дівчину по обличчю: дніпряни влаштували самосуд над кривдником

Бив дівчину по обличчю: дніпряни влаштували самосуд над кривдником

чора в Дніпрі в 101-й маршрутці чоловік побив дівчину. Жителі міста не залишили подію без уваги і вчинили самосуд над кривдником.

Про це повідомляє сайт "Дніпро оперативний".

Дівчина в 101-й маршрутці заплатила за два місця, щоб поруч з нею ніхто не сидів. Пасажирам маршрутки це не сподобалося і скандалом все не обмежилося - чоловік, який сидів на сидінні поруч, встав і кілька разів ударив дівчину по обличчю, до чого незабаром приєдналися і незадоволені жінки. В результаті дівчину витягли з транспорту і розірвали їй футболку.

У соцмережах з'явилася інформація про те, що місцеві жителі знайшли чоловіка і вчинили над ним самосуд. Поліція Дніпра відкрила кримінальну справу за фактом побиття жінки в маршрутці. На місці подій потерпіла від написання заяви і розгляду справи відмовилася, проте слідчим підрозділом дана ситуація кваліфікована за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2020, 00:30 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації