Вхід | Реєстрація

З 5 по 8 березня у Кременчуці відбулася акція «Ми не купуємо першоцвіти!»

З 5 по 8 березня у Кременчуці відбулася акція «Ми не купуємо першоцвіти!»
З 5  по 8 березня у Кременчуці відбулася акція «Ми не купуємо першоцвіти!». Організаторами заходу стали активісти Молодіжного Парламенту Кременчука та Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій. Мета проведення акції – збереження від масового знищення квітів, занесених до Червоної книги України, та запобігання їх незаконному продажу.
Волонтери стояли у районі  Центрального ринку і дарували кожному перехожому паперову квітку, зроблену власноруч та інформаційний буклет. Кременчужани із задоволенням зупинялися біля волонтерів, спілкувалися з молоддю. Вони щиро висловлювали подяку за те, що молодіжні активісти не стоять осторонь важливих проблем суспільства та піклуються про збереження природи рідного краю.


Автор: Голованова Юлія, учениця 10-а класу, ліцею № 4. www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2010, 10:47 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації