Вхід | Реєстрація

Подружжя торговців метадоном засудили до 7 років ув’язнення

Подружжя торговців метадоном засудили до 7 років ув’язнення

За публічного обвинувачення прокуратури Полтавської області Київський районний суд Полтави позбавив волі на 7 років подружжя з Кременчуцького району з конфіскацією ½ частини майна, що є їхньою особистою власністю. Обоє засуджені за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів, вчинених повторно за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Незважаючи на невизнання своєї вини і відмову давати показання на підставі ст. 63 Конституції України, у суді першої інстанції прокурори довели, що на території м. Горішні Плавні чоловік та дружина продавали метадон шляхом «закладок». Після того, як особа перераховувала гроші на банківську картку, подружжя телефоном повідомляло їй про місце, де знаходився наркотичний засіб, запакований у поліетилен.


Автор: Пресслужба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2020, 17:00 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації