Вхід | Реєстрація

Присвятіть літо знайомству з Києвом

Присвятіть літо знайомству з Києвом

Цьогорічна епідемія коронавірусу, що охопила практично всі континенти, мала і деякі позитивні моменти. По-перше, карантинні обмеження вплинули на те, що українці почали більше подорожувати в середині своєї країни, ніж літати за кордон.

Як показала практика, одним із найвідвідуваніших міст України став Київ. Адже на кожній вулиці столиці можна зустріти пам’ятки, що унікальні за своєю архітектурою. Столиця створена для того, щоб нею подорожувати. Посудіть самі:

  1. мальовничий Андріївський узвіз, на якому розташована церква, що збудована ще у 18 столітті, музеї. Неповторна краса старовини, що панує в кожному закутку, перенесе відвідувачів на кілька століть назад;
  2. музей під відкритим небом у селі Пирогово проллє світло на побут наших пращурів;
  3. римсько-католицький храм — Миколаївський костел — цією пам’яткою архітектури.

можна милуватися годинами і кожного разу, оглядаючи його, помічаєш щось нове, особливе в його візерунках;

  • по справжньому легендарними місцями у столиці являються Майдан Незалежності, Арка дружби народів, Володимирівська гірка;
  • не можна відвідати Київ і не побувати біля Золотих воріт, що збереглися з часів правління Ярослава Мудрого, Маріїнський палац, збудований в стилі барокко.

І цей список можна продовжувати ще довго.

 

Подорожуйте столицею разом із TopRent

Звичайно, Київ одне з найбільших міст України і щоб оглянути всі його пам’ятки, потрібно переїжджати з місця на місце. Громадським транспортом не вдасться дістатися до всіх місць, тому без автомобіля турист просто не зможе обійтися. Але не обов’язково долати сотні кілометрів власним транспорт чи літаком, так як свої послуги в оренди автомобілів гостям і жителям столиці пропонує компанія TopRent. Завдяки зручному сайту компанії http://toprent.ua/ клієнт може обрати потрібний йому автомобіль ще до приїзду в Київ.

TopRent користується великою популярністю, оскільки пропонує своїм клієнтам надзвичайно вигідні умови.

У автопарку компанії представлена широка лінійка транспортних засобів: економ, середнього, бізнес та преміум класів, а також позашляховики, мікроавтобуси й мінівени.     

Обирайте пальне, витрати на спосіб керування автомобілями онлайн.

Якщо клієнт бажає насолоджуватися краєвидами і пам’ятками, не відволікаючись на дорогу, компанія надасть послуги ввічливого водія, який стане справжнім гідом.   

Присвятіть це літо екскурсіям по Києву, адже кожен українець повинен знати історію своєї столиці.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2020, 10:35 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації