Вхід | Реєстрація

На мосту в обхід міста Кобеляки заасфальтували правий проїзд

На мосту в обхід міста Кобеляки заасфальтували правий проїзд

Завершуємо асфальтування мосту через р.Ворскла на автодорозі Н-31 Дніпро-Решетилівка на обході м.Кобеляки. Вже закінчено влаштування двох шарів асфальтобетону по правому проїзду, роботи тривають по лівому проїзду. На об'єкті працює компанія Onur Group Ukraine.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області.

А поблизу с.Бродщина Кобеляцького району на автодорозі Н-31 Дніпро-Решетилівка розпочато відсипку земляного полотна для подальшого влаштування основи дороги. Роботи проводяться в рамках будівництва автошляху з цементобетонним покриттям. Цього року, згідно амбітного плану, Укравтодор хоче запустити транспорт новою дорогою.

.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2020, 12:34 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації