Вхід | Реєстрація

Cвятковий концерт з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру в Лохвиці

5 березня в приміщені РБК відбулося урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру. В переддень 8 березня всім жінкам і дівчатам побажали завжди бути такими ж молодими, красивими, ніжними і коханими, як сама весна голова районної державної адміністрації Віктор Степанович Щуров, голова районної ради Володимир Іванович Борисенко, заступник міського голови Володимир Олексійович Крючков. Вони вручили грамоти і квіти, представницям прекрасної половини людства, які працюють в організаціях та на підприємствах міста Лохвиці і району.
«Березень – перший місяць весни. Це не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Березень – це початок тепла, краси і кохання. В березні ми відзначаємо свято всіх жінок. Наскільки могутня українська мова, але передати всі почуття пов’язані зі словом «жінка» дуже важко. Ми приходимо у цей світ завдяки Жінці, і все найсвітліше, що є у житті, пов'язане з жінками – життя, любов. Їхні посмішки, слова підтримки і допомоги, дотик теплої долоні до щоки допомагають чоловікам боротися і перемагати. Без жінок всі багатства світу нічого не варті. Без Жінки уявити наш світ неможливо. І він, цей світ, у якому є жінка – прекрасний». Такими словами ведучі Сергій Заїка та Валерій Ковтун розпочали святковий концерт.
В концертній програмі прозвучали пісні про маму, жінку, кохання, які подарували солісти: Наталя Уткіна, Яна Мельник, Людмила Мегель, Ірина Кея, Альона Терновець, Ольга Писаренко, лауреат Всеукраїнських фестивалів і конкурсів Юлія Параскевич, лауреат 1-х премій Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів і конкурсів Женя Амаріца; дует «Подружжя» (Галина та Микола Іщенки);
вокальний квартет в складі Ірини і Тетяни Івахненко, Валерія Ковтуна та Валерія Левади.
Гумор С.Альтова прочитала Валентина Кулик.
Танок «Перші кроки» подарували мамам найменші учасники зразкового аматорського танцювального колективу «Радість» (керівник Тетяна Ложечнік).
Органічно вплелися в концерт художні номери за участю викладачів Лохвицької дитячої музичної школи ім.І.О.Дунаєвського: ансамблю народних інструментів «Інтермеццо» (керівник Едуард Чавдар); вокального ансамблю «Лілея» (керівник Любов Гончарова); тріо баяністів у складі Ірини і Едуарда Чавдар та Ігоря Крутька.
Завершальним акордом святкового концерту був виступ чоловічого вокального ансамблю гімназії №1 (керівник Сергій Заїка).
Майже кожен номер концертної програми присутні просили повторити ще і ще. Навіть найвимогливіші глядачі – люди, які не втратили здатності слухати та співпереживати разом з самодіяльними аматорами, залишилися задоволені святковим концертом, і не стримуючи емоцій говорили: «Побільше б таких концертів, де аматорське мистецтво межує з професійним!».
А всім читачам газети «Лохвицький край» хочеться побажати: нехай весна живе у ваших серцях. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви. Хай збудуться великі і маленькі мрії, а всі проблеми вирішуються легка і просто!

Автор: Галина Іщенко, www.lv-culture.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2010, 11:09 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації