Вхід | Реєстрація

Подорожчання хліба випереджатиме інфляцію

Подорожчання хліба випереджатиме інфляцію

В Україні подорожчання хліба випереджатиме інфляцію. Про це розповів голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

— У нас і так було відкладене подорожчання хліба за останні роки. Плюс світове зростання цін на зерно вплине на вартість всіх продуктів, пов’язаних з пшеницею. Вони продовжать дорожчати до кінця 2020 року приблизно на 4-5%. Після цього вони зупиняться в ціні і просто дорожчатимуть на відсоток інфляції, — сказав Дорошенко.

Він уточнив, що вартість зернових продовжують рости.

— Ціни на хліб, макарони і борошно йшли вгору щорічно. Якщо овочі, фрукти та інші продукти зупинялися в ціні, то якраз хліб продовжував дорожчати. Швидше за все, у наступному році подорожчання хліба буде випереджати інфляцію, — резюмував експерт.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2020, 14:57 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації