Вхід | Реєстрація

Дівчина застрягла в лисячій норі

Дівчина застрягла в лисячій норі

Минулого тижня на Вінниччині розшукали 16-річну Наталію Кателян, яка зникла на три доби. Виявилось, що дівчина застрягла в лисячій норі та не могла самостійно вибратись. Наразі з нею все гаразд.

У Нацполіції повідомили, що неповнолітня пасла худобу разом з мамою, потім пішла по воду та не повернулася. Неповнолітню побачив місцевий мешканець на полі. Зазначено, що вона застрягла в лисячій норі. Дівчинка опинилась в норі таким чином, що ззовні були тільки ноги. Відтак вона не могла самостійно вибратися чи покликати на допомогу.

Поліцейські витягли її та викликали «швидку». Обставини, за яких це сталося, з’ясовуються. Наразі з дівчинкою все гаразд. Для медичного огляду її доставлено в лікарню.

Зазначено також, що пошуки Наталі тривали майже три доби. Для цього було залучено поліцейських, нацгвардійців, місцевих мешканців та рятувальників.

Вони відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти, перевіряли водойми, криниці, закинуті приміщення. Окрім того, дільничні офіцери поліції здійснювали подвірний обхід села та опитували мешканців навколишніх сіл. До пошуків залучили кінолога зі службовим собакою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2020, 18:43 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації