Вхід | Реєстрація

Даруй увагу і позитивні емоції разом із Yes.UA

Даруй увагу і позитивні емоції разом із Yes.UA

Періодично у засобах масової інформації з’являються повідомлення, що з настанням осені карантин, викликаний інфекційною хворобою Ковід-19, знову буде посилений. Це пов’язано з ростом кількості випадків захворювання. Та зізнатися відверто, подібні новини мене вже не лякають, оскільки за попередні три місяці самоізоляції я встиг призвичаїтися до правил. Що говорити, коли ми з друзями навіть дні народження в Zoomі відзначали. Щоправда, накривати на стіл доводилося кожному самостійно. А от без подарунків винуватців торжества ми не залишали. Адже служби доставки продовжували працювати і на карантинах.

 

Yes.UA знає, чого іменинник бажає

Так от, на карантині ми встигли організувати кілька днів народжень та щотижневі вечірки, які присвячували календарним і вигаданим святам. Звичайно, що для іменинника намагалися створити максимальний ефект свята. У цьому нам щоразу допомагав сервіс Yes.UA, що займається доставкою квітів і подарунків по всьому світу. Достатньо набрати в пошуковику "Доставка цветов Киев и Украина", як відразу з’явиться сайт компанії https://yes.ua/.

Що ж такого особливого в цьому сервісі, спитаєте ви?

По-перше, компанія має більш ніж три сотні відділень в Україні.

По-друге, завжди в наявності близько двадцяти різновидів квітів (троянди, альстромерії, гвоздики, гербери, лілії, орхідеї, тюльпани і багато інших). А різноманіття кімнатних рослин підкорить серце кожного любителя флори.

По-третє, компанія пропонує композиції з фруктів, квітів і алкогольних напоїв.

По-четверте, як можна замовити жінці квіти і залишити її без цукерок. У Yes.UA про це подбали.

По-п’яте, не квітами єдиними славиться ресурс. Напої на будь-який смак доставлять за вказаною адресою.

По-шосте, не забудьте додати до подарунку повітряні кульки.

Отож, не дивлячись на самоізоляцію, кожен, хто отримував від нас подарунки, був надзвичайно задоволений. Адже увага і підтримка дуже важлива для кожної людини, а позитивні емоції ніколи не бувають зайвими чи надмірними.    

Для зручності на сайті компанії усі подарунки поділені за певними параметрами чи датами. Наприклад, День народження, 8 березня, Новий рік, весілля, ювілей і тому подібне.    

Тому не важливо, де ви знаходитися: в Україні чи за кордоном. Нагадуйте про себе із допомогою сервісу Yes.UA. Повірте, ваші рідні, кохані і друзі оцінять ці знаки уваги і будуть вдячні вам.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2020, 15:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації