Вхід | Реєстрація

Полтавчанина визнали боксером року

Полтавчанина визнали боксером року

Чемпіона світу, чемпіона Європи та чемпіона Європейських ігор Олександра Хижняка визнали найкращим боксером України 2020 року за версією Міжнародної федерації боксу (AIBA).

«Для мене таке визнання – велика честь. Особливо приємно, що номінація приурочена до Міжнародного дня боксу (22 липня – Ред.). Бокс посідає величезне місце у моєму житті, тож для мене це справді свято. Вдячний Федерації боксу України за визнання і сподіваюсь, що мої найбільші успіхи ще попереду. Буду важко працювати для цього», – зазначив Олександр Хижняк.

Водночас найкращим тренером України визнали Олександра Хижняка-старшого (особистий тренер Олександра Хижняка, заслужений тренер України).

«Вітаю Олександра і його тренера батька з цими поважними відзнаками. Полтавщина пишається вами! Впевнений, першість у змаганнях стане яскравою сторінкою в історії розвитку українського спорту, слугуватиме прикладом  для підростаючого покоління та стимулом для подальших перемог! Впевнений, що це тільки початок», – привітав спортсменів голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Відповідні відзнаки Міжнародна федерації боксу (AIBA) започаткувала, щоб популяризувати бокс у світі, а також стимулювати боксерів, тренерів, суддів та організаторів, відзначаючи їхній внесок у розвиток і зміцнення боксу в кожній країні, яка є членом AIBA.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2020, 16:07 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації