Вхід | Реєстрація

Два кроссовери для дорожників за два мільйони

Два кроссовери для дорожників за два мільйони

Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» провело тендер на закупівлю двох автомобілів Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4х4 з очікуваною вартістю 2 мільйони гривень.

У тендері взяли участь два учасники, які не конкурували між собою: ТОВ «Автоцентр-Полтава» (Полтава) та ПП «Авто-Шанс Центр» (Кропивницький). У результаті, 10 серпня ДП «АМД» уклало договір з полтавським автоцентром, який скинув 1000 гривень від очікуваної вартості закупівлі.

Нові автомобілі на 5 місць у комплектації мають пакет «Погані дороги» (захист двигуна, захист від каменів).
Як вказує інтернет-видання «Полтавщина», наразі невідомо, з якою метою використовуватимуться ці недешеві автомобілі. За інформацією видання, невдовзі цими автомобілями користуватимуться не дорожники, а інші власники.

До речі, медики та поліцейські обирають кроссовер Renault Duster. Згідно останніх закупівель, за 2 мільйони можна купити 5 «дастерів».


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2020, 13:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації