Вхід | Реєстрація

У Великобагачаснькому районі у ДТП загинула жінка

У Великобагачаснькому районі у ДТП загинула жінка

30 серпня поблизу с. Буряківщина Великобагачанського району, на автодорозі Велика Багачка – Миргород, водій автомобіля «Шевроле Авео» 1984 року народження, мешканка Миргорода, виїхала на смугу зустрічного руху, не впоралась з керуванням та скоїла зіткнення з автомобілем «Тойота Прадо» під керуванням водія 1960 року народження, мешканця м. Харків.

Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Шевроле Авео» 1989 року народження, мешканка Миргорода, від отриманих травм загинула на місці події. Водії обох автомобілів та пасажирка автомобіля «Тойота Прадо» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та госпіталізовані до Великобагачанської ЦРЛ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2020, 11:42 | Велика Багачка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації