Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі упіймали жінку-браконьєра

У Кременчуцькому районі упіймали жінку-браконьєра

Місцева жінка, 1975 року народження, з використанням   гумового човна та  ліскової сітки здійснила вилов риби різних видів загальною вагою близько 20 кг. Сума збитків, заданих природним біоресурсам, становить понад 40 тисяч гривень.

На Полтавщині 31 серпня водні поліцейські Кременчуцького відділу спільно з представниками ГО «Стоп Корупції» виявили жінку, яка займалася незаконною риболовлею на водосховищі в районі села Максимівка, Кременчуцького району.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним промислом) Кримінального кодексу  України. Триває слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2020, 16:31 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації