Вхід | Реєстрація

Іван Павлович Пасько став почесним громадянином району

Іван Павлович Пасько став почесним громадянином району

Відповідне звання йому присвоїли депутати Кобеляцької районної ради.

На останній сесії райради районні обранці проголосували за присвоєння звання  «Почесний громадянин  Кобеляцького району Полтавської області» жителю райцентру Івану Павловичу Паську.

У тексті документу говориться: «Керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення 5 сесії районної ради четвертого скликання від 23.01.2003 «Про встановлення звання «Почесний громадянин Кобеляцького району Полтавської області», розглянувши пропозиції ради Кобеляцької районної організації ветеранів України, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, інформаційної сфери, депутатської діяльності, регламенту, забезпечення законності і правопорядку, районна рада вирішила присвоїти звання «Почесний громадянин Кобеляцького району Полтавської області» ветерану органів місцевого самоврядування Паську Івану Павловичу».

Іван Павлович народився в 1930 році в селі Переволочна Кишеньківського району. Освіту здобув у Дніпропетровському державному університеті, де закінчив історичний факультет. До 1963 року він жив у Кишеньках, а потім переїхав у Кобеляки. За трудовий період устиг попрацювати учителем, шкільним інспектором, інструктором ідеологічного відділу парткому, очолював кабінет політичної освіти та методичний кабінет райвно, був головою міської ради (з 1982 по 1984 рік) та директором школи.

Іван Павлович автор двох книг: «Переволочна» та «50 років життя і роботи в Кобеляках». У першій праці чоловік розповів про історію свого роду. Друге видання є продовженням «Переволочної», із нього можна дізнатися про життя райцентру в радянський період.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 вересня 2020, 10:17 | Кобеляки | Суспільство


1. Maksym / 6 вересня 2020, 13:43
Людина пів життя поклала на служіння радянській владі, що завела нас туди де ми є.
2. Fed654Frumos / 6 вересня 2020, 16:54
Макс,ведуть тільки імбецилів,таких,як ти.Людина сама вибирає свій шлях.

Змінено 06.09.2020, 16:55
3. orakul / 6 вересня 2020, 22:01
1.Maksym
« радянській владі, що завела нас туди де ми є»

Туди де ми є завели нас інші. Вони навіть не вели, а заманили, і такі як Селена побігли самі. А оскільки імбецилів у нас більше від адекватних, то от і маємо те, що маємо
4. Zorn / 8 вересня 2020, 16:58
В Новосанжарському районі 17 Почесних громадян, у Решетилівському - 8, у Козельщинському -11 людей мають таке високе звання. А в Кобеляцькому районі вже аж 69 Почесних громадян.
5. Borch / 8 вересня 2020, 20:21
4.Zorn
«А в Кобеляцькому районі вже аж 69 Почесних громадян.»

Що отримує почесний громадян?
6. Ltava / 8 вересня 2020, 22:45
4.Zorn
«В Новосанжарському районі 17 Почесних громадян, у Решетилівському - 8, у Козельщинському -11 людей мають таке високе звання. А в Кобеляцькому районі вже аж 69 Почесних громадян.»

)))) У кожному районі свої розцінки )))
7. Filon / 9 вересня 2020, 11:39
5.Borch
«Що отримує почесний громадян»

Почесний громадянин отримує почесне право запливати за буйки і переходити дорогу на червоне світло. Це Вам не хухри-мухри.
8. микола козак / 9 вересня 2020, 12:24
1.Maksym
« служіння радянській владі, що завела нас туди де ми є.
»

Це такі , як ти заблудились , вас ніхто не вів , ви самі поміняли нормальне життя на хаос , який продовжується вже тридцять років , то майданите , то полякам телят пораєте , і все із-за того , що в голові пусто.А ще ось дозволять курити коноплі , то взагалі чумні ходитимите.
9. Borch / 9 вересня 2020, 15:07
7.Filon
«Почесний громадянин отримує почесне право запливати за буйки і переходити дорогу на червоне світло. Це Вам не хухри-мухри.»

Тоді все ок!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації