Вхід | Реєстрація

Дніпропетровського експрокурора судитимуть за вимагання хабаря

Дніпропетровського експрокурора судитимуть за вимагання хабаря

Прокуратурою Полтавської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно колишнього прокурора Дніпропетровської місцевої прокуратури за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, за 7 тис. доларів США прокурор обіцяв громадянці вплинути на прийняття слідчими одного з відділень поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області рішення про закриття кримінального провадження стосовно неї.

Затримали прокурора 23 квітня 2020 року за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало територіальне управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, за процесуального керівництва прокуратури Полтавщини.


Автор: Пресслужба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2020, 15:16 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації