Вхід | Реєстрація

Час купувати новорічну ялинку

Час купувати новорічну ялинку

Можливо, у когось заголовок викличе посмішку. Адже на календарі лише середина вересня і до новорічних свят ще цілих три місяці. Та, як відомо, час невблаганно біжить вперед, і невдовзі з екранів телевізорів та гаджетів заграють новорічні рінгтони. Ось тоді всі поспіхом почнуть вибирати подарунки для рідних і друзів, а штучну ялинку придбають ледь не в останній день. До того ж, заплатять за неї більшу ціну (попит завжди породжує пропозицію) і оберуть далеко не ту, про яку мріяли.

Ось саме тому вже сьогодні варто скористатися послугами компанії Zelena.ua, перейти за посиланням https://zelena.ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki.html

на офіційний сайт інтернет-магазину та визначитися із новорічною красунею, що в подальшому прикрашатиме ваше житло під час зимових свят. Адже, як не крути, а красивій штучній ялинці радіють усі: і малеча, і дорослі, оскільки кожен із нас у глибині душі завжди залишається дитиною, яка теж мріє про новорічно-різдвяну казку.

 

У чому переваги штучної новорічної ялинки

Придбавши ялинку вже сьогодні, ви зможете, щонайменше, на кілька років забути про клопоти, пов’язані з купівлею живого дерева.

Штучна ялинка має з усіх боків правильну форму. До неї не потрібно підв’язувати чи прибивати гілочки, аби затулити пусті місця.

Дерево виглядає однаково гарним і 19 грудня, у День Святого Миколая, і 14 січня — на Старий Новий рік. А не жовтіє і не починає поступово осипатися. 

Новорічна штучна ялинка від компанії Zelena.ua виготовляється різних розмірів, що дозволяє покупцеві обрати саме тієї висоти, що ідеально підходить під його будинок чи квартиру.

Легко монтується і збирається, гілки та хвоя на ній не псується.

Крім того, щорічно всі контейнери для твердих побутових відходів і майданчики біля них завалені пожовтілими соснами.

 

Zelena.ua знає, як справжня красуня виглядає

Штучна ялинка від компанії Zelena.ua стане справжнім подарунком на свято.

Дерево можна підібрати за такими параметрами:

  1. висота;
  2. колір;
  3. тип хвої;
  4. вигляд (класична, пристінна, креативна).

Особливість ялинок від Zelena.ua полягає в наявності лед-підсвітки.

Сьогодні штучне дерево можна купити зі знижкою.

Отож, не відкладай до новорічних свят те, що можна зробити вже сьогодні. А заходь на офіційний сайт Zelena.ua і обери найкращу штучну ялинку для себе та своїх рідних чи колег. Упевнені, вони це обов’язково оцінять.  

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2020, 10:41 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації