Вхід | Реєстрація

Всі професії потрібні, всі професії видні

Всі професії потрібні, всі професії видні

На сьогоднішній день в світі існує безліч різних професій, але це не заважає визначити за лічені секунди, в якій саме галузі працює людина. У цьому випадку на допомогу приходить спец одяг, яку він носить на робочому місці. Адже за багато років ми звикли до того, що медики - це люди в білих халатах і марлевих пов'язках, малярі носять захисні халати і респіратори, будівельники - комбінезони та каски, дорожники – світловідбиваючі жилети і так далі. Тому як, виходячи на робоче місце, людина повинна перебувати в безпеці. А спецодяг є однією зі складових.

 

Навіщо носять спецодяг

Спецівка продумана таким чином, щоб максимально захистити людське життя і здоров'я, з огляду на всілякі шкідливі фактори.

При створенні спецодягу на першому місці стоїть комфорт і гігієна людини, оскільки її необхідно носити протягом усього робочого дня. Тому одяг шиють виключно з якісних тканин, які не викликають подразнень.

Запам'ятовується форма одягу є додатковою рекламою для багатьох підприємств.

Спецодяг якимось чином дисциплінує працівників.

Основні вимоги до спецодягу

  • надійність і безпеку;
  • комфорт;
  • привабливість - бажання працівника носити одяг;
  • довговічність;
  • оригінальність;
  • сезонність.

 

У чому популярність моделей СВАН

Природно, що з огляду на попит спецодягу для різних спеціальностей, деякі українські фабрики займаються її пошиттям. Але серед усього переліку компаній найбільшою популярністю користується СВАН, яка є одночасно фабрикою і інтернет-магазином. Більше 25 років компанія успішно займається пошиттям спецодягу, виготовленням робочого взуття і надійних засобів індивідуального захисту.

За чверть століття власникам і провідним фахівцям фабрики вдалося створити найпотужнішу в нашій країні виробничо-технологічну базу. У спецодязі від СВАН люди різних професій, виконуючи поставлені завдання, відчувають себе в безпеці.

Кращі світові розробки, сучасні технології, ексклюзивні матеріали, одяг на будь-який сезон 1500 зразків - всі ці параметри возз'єднує в собі продукція компанії СВАН.

Ось тому компанії з усіх регіонів України на довгі роки стали надійними партнерами фабрики СВАН.

У вірші Тетяни Левіной говориться, що всі професії потрібні, всі професії важливі. А коли працівник одягне уніформу, то професія його миттєво стає ще й видно.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2020, 10:54 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації