Вхід | Реєстрація

Пенсіонер двічі писав під новим муралом «ж*па»

Пенсіонер двічі писав під новим муралом «ж*па»

На одній з багатоповерхівок у центрі Бахмута малюють арт-об’єкт. Зображення виконане тільки наполовину, але вже з’явився невідомий, який написав образливі слова на фундаменті будівлі. Він збирався зробити це вдруге, але його помітили правоохоронці. Про це розповіли в прес-службі Бахмутського відділу поліції.

Перший лайливий коментар на стіні дев’ятиповерхівки з’явився у неділю, 6 вересня. У той самий день місцеві мешканці зафарбували нижню частину стіни у зелений колір. Ініціативу проявив один з кандидатів у депутати. Колір обрали відповідно до партійної символіки та відзвітували про допомогу місту у фірмових кепках.

Однак вандал все одно хотів висловитися. Вранці 8 вересня чоловік прийшов знову, аби повернути свій напис. Цього разу він не встиг дописати й першого слова. Правоохоронці проводили патрулювання та помітили цього чоловіка.

Виявилось, що шкідник мешкає в тому ж будинку, який розмальовують художники. Чоловікові 62 роки. Поліцейським він так і не розповів, навіщо псував стіну.

Мурал у центрі Бахмута почали малювати 3 вересня. Картина складатиметься із пласких графічних та об’ємних реалістичних елементів. У центрі буде зображений сокіл, який символізує український тризуб.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2020, 18:18 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації