Вхід | Реєстрація

Скількох українців оштрафували через карантин

Скількох українців оштрафували через карантин

За час епідемії коронавірусу в Україні було зафіксовано майже 30 тисяч випадків порушення карантину, загальна сума штрафів для порушників склала 11,5 мільйона гривень.

Такі дані оприлюднила прес-офіцер Нацполіціі Мар’яна Рева.

«Станом на 13 вересня усього з початку карантину 12 березня складено 28 740 адміністративних протоколів за статтею за порушення правил карантину. З них на керівників торгових закладів та закладів харчування складено понад 3 000 протоколів, на керівників розважальних закладів або закладів харчування, які працювали після півночі, — 630. Важливий момент — це пасажироперевезення, тому що окремо також складають і на водіїв транспортних засобів, таких протоколів понад 2 500», — розповіла прес-офіцер.
За її словами, велика частина цих протоколів передана до суду, і вже є певні результати розгляду, накладено штрафів на суму понад 11,5 мільйона гривень.

Рева додала, що з введенням карантину зросло навантаження на поліцію — «щодня проходить близько 1000 рейдів, щодня залучається понад 1000 поліцейських».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2020, 18:17 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації