Вхід | Реєстрація

Із пильних підвалів у спортивні зали

Із пильних підвалів у спортивні зали

У відомій приказці говориться в здоровому тілі — здоровий дух. Протягом останнього десятиліття дуже популярним явищем стало дотримання серед різних вікових груп населення здорового способу життя. Чимало чоловіків і жінок, відмовившись від паління й алкоголю, згадали про стадіони. Точніше, не лише як про споруди з кріслами, де можна пити пиво під час футбольного матчу, а і як про місце для заняття спортом. Тому вони одягли спортивні костюми, взули кросівки і почали бігати.

Центральним став меседж — струнке й підтягнуте тіло. І на нього відреагували органи влади. По всій країні, у маленьких і великих населених пунктах, збудували десятки тисяч тренажерних майданчиків під відкритим небом, або як їх зараз називають — для занять воркаутом. І вони практично ніколи не пустіють. Адже знову стало модно підтягуватися й робити різні викрутаси на бруссях.

У раціоні спортсменів обов’язкового присутні спортивне харчування, вітаміни і добавки, які додають енергії та допомагають м’язам правильно формуватися та краще переносити навантаження. Фактично всі спортсмени носять спеціальний тренувальний одяг і взяття. А назва компанії Fitness Factor не сходить  із вуст ні юнаків та юнок, ні людей поважного віку. Адже саме ця компанія пропонує якісне та дієве спортивне харчування та екіпіровку для занять. На офіційному сайті fitnessfactor.ua завжди в наявності вітаміни, одяг і спортаксесуари.

 

Щоб бути як Шварцнеггер

У 80-90 роках минулого століття мешканці «найщасливішої країни в світі» побачили зарубіжні бойовики. Кожен юнак мріяв бути схожим на головного героя. Для цього хлопці почали «качатися». Примітивні «качалки» споруджувалися в більшості підвалів багатоквартирних будинків. Спортивні снаряди майстрували з різних металевих виробів, які вдалося роздобути в батьківських гаражах. Юнаки жали штангу і дивилися на плакати, де були зображені Шварцнеггер, Сталлоне, Ван Дам чи Лундгрен. Тільки хлопці не могли зрозуміти, чому в них не виростають такі м’язи, як у акторів. Тоді між ними почали «ходити» перші білкові дієти. Також кожен відвідувач «качалки» їв сухі дитячі суміші.

На жаль, через незнання чимало юнаків травмувалися в примітивних спортзалах. Адже піднімаючи велику вагу, не страхувалися атлетичними поясами.

Пройшло кілька десятиліть і пильні качалки змінили фітнес-зали, де за відвідувачів відповідають тренери. А роль експерта зі спортивного харчування на себе взяли фахівці компанії Fitness Factor, які завжди порадять, що краще вживати в раціон спортсменові, аби ефективно нарощувати свої м’язи.

До речі, сучасні «качалки» облюбували й представниці прекрасно половини людства. Дослідження показують, що жінки більше переймаються власним зовнішнім виглядом. А це стимулює займатися спортом і чоловіків. 

Будьте завжди в формі і сформуйте правильне спортивне харчування разом із компанією Fitness Factor.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2020, 10:01 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації