Вхід | Реєстрація

Полтавщина посіла 1 місце за напрямком «Економічна ефективність»

Полтавщина посіла 1 місце за напрямком «Економічна ефективність»

Полтавщина не полишає верхівку рейтингу Мінрегіону за напрямками „Економічна ефективністьˮ та „Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпрацяˮ.

За даними Мінрегіону за січень-червень 2020 Полтавщина посіла 1 місце за напрямком „Економічна ефективністьˮ, що включає зростання промислової та будівельної галузей.

Крім цього, окремо варто зазначити покращення результатів за показниками „Індекс промислової продукціїˮ - 4 місце (січень-червень 2019 – 10-11 місце), „Індекс будівельної продукціїˮ - 6 місце (січень-червень 2019 – 21 місце), „Обсяг виконаних будівельних робіт у розрахунку на одну особу населенняˮ - 4 місце (січень-червень 2019 – 6 місце) та „Індекс споживчих цінˮ - 4-5 місце (січень-червень 2019 – 19-20 місце).

Також за результатами діяльності січня-червня 2020 Полтавська область посідає 2 місце (після м.Київ) за напрямом „Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпрацяˮ за рахунок показників капітальних та прямих іноземних інвестицій.

Високі показники та досягнення нашого регіону згідно з даними рейтингами є свідченням потужного економічного потенціалу Полтавщини.

 


Автор: Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ПОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2020, 11:39 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації