Вхід | Реєстрація

У Львові є все, у тому числі й каміни

У Львові є все, у тому числі й каміни

Каміни, печі, грубки на дровах – ще кілька десятків років всі ці речі були для українців ледве не екзотикою. В часи дешевого газу вони були в домах людей або дуже бідних або достатньо багатих для того, щоб тішитися теплом, що йде від спалювання дрів.

Але із переходом України на цілком європейські ціни на газ та електроенергію, ситуація почала стрімко мінятися. Частина українців були змушені у терміновому порядку реставрувати старі печі, які використовували ще їх батьки, а той діди, інші почали встановлювати у своїх оселях сучасні каміни та інше обладнання здатне обігрівати оселю за рахунок спалювання дрів чи вугілля. Адже, як не крути, а дровяне опалення, навіть пори зростання цін на сировину залишається дешевшим аніж газове чи електричне. Активніше використовують каміни і заможні люди у котрих немає потреби економити і рахувати кожну копійку. Для них це більше задоволення аніж економічна доцільність. Ще більше українців намагаються поєднати і перше й друге – і зекономити і отримувати задоволення від потріскування дрів та споглядання вогню.

Якщо шукати  в пошуковику по запиту «камін Львів», то неминуче вийдеш на  компанію Warmhouse. Львівяни давно і міцно зайняли передові позиції на відповідному ринку. Зрештою у цьому немає нічого дивного. Традиція використання камін для обігріву осель ніколи не зникала ні у самому місті Лева, ні в більшості інших міст, містечок та сіл Галичини.

А зараз Warmhouse успішно впроваджує згадану традицію по всій Україні.  В асортименті компанії:

Каміни та камінні топки класичні:

  • Електрокаміни;
  • Біокаміни;
  • Газове обладнання.
  • Печі камінні.

До всього цього можна придбати всі необхідні комплектуючі та аксесуари, а при необхідності інженери виготовлять потрібний клієнту проект, а кваліфіковані і досвідчені робітники виконають монтажні роботи.

При цьому ціни на все це задоволення приємно дивують. У всякому разі вони набагато нижчі за встановлення газового обігрівального обладнання. І ніяких спеціальних дозволів непотрібно.

І нехай епоха вуглеводнів зрештою закінчиться і людство отримає доступ до більш дешевої та «зручної» енергії. Але епоха камінів не закінчиться ніколи. Адже в цьому випадку мова йде не лише про функціональність. Ефект «лагідного» та розслабляючого, як у дитинстві, тепла ніхто не відміняв і не відмінить. І ніяка «зелена» чи ніша енергетика цього не замінить.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2020, 17:05 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації