Вхід | Реєстрація

Не страшні водієві ні дощ, ні сльота, коли оформлена автоцивілка

Не страшні водієві ні дощ, ні сльота, коли оформлена автоцивілка

Народне прислів’я говорить «береженого Бог береже». Бути уважним і обережним потрібно в будь-якій ситуації, особливо коли це стосується дороги. Щодня у засобах масової інформації з’являються повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди, у яких обов’язково «б’ються» автомобілі. Звичайно, ситуація з малоприємних. Адже транспортний засіб після аварії доведеться ремонтувати і на це необхідно витрачати зайві кошти.

Щоб не виникало подібних недоречностей, водіїв на законодавчому рівні зобов’язали мати страховий поліс, який ще називають автоцивілка

Компанія, у якій винуватець аварії придбав поліс, відшкодовує збитку постраждалій стороні.  

Власник транспортного засобу в десятиденний термін із моменту його придбання  зобов’язаний оформити автоцивілку. Інакше він заплатить штраф за експлуатацію авто без страхового полісу. Автоцивілка виписується на власника автомобіля, тобто, водій страхує свою відповідальність перед іншими учасниками дорожнього руху.

 

Три документи і банківська картка

Оформити поліс можна у страхових компаніях. Та для цього потрібно вирахувати їх місцезнаходження, заповнити стос паперів, витративши кілька годин свого часу. Та й працюють страховики за графіком, тому потрапити до них у зручний для водія час практично неможливо.   

Законодавець врахував цей нюанс і надав можливість власникам транспортних засобів оформлювати автоцивілку в онлайн-режимі. Для цього фізичній особі достатньо мати під рукою Інтернет і документи:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • техпаспорт ТЗ;
  • платіжну карту, із якої буде здійснена оплата страхового полісу.

 

Цілодобово, вигідно і надійно

Фахівці радять оформлювати автоцивілку на перевірених ресурсах. Саме таким являється онлайн-сервіс для автомобілістів Аutobooking.com. Ресурс співпрацює лише з найвідповідальнішими страховими компаніями в нашій країні. Із кожною з них користувач має можливість детально ознайомитися на офіційному сайті сервісу, перейшовши за посиланням https://autobooking.com/ua-ua/insurances/osago.

Ресурс працює за такими принципами:

  1. Користувач може самостійно в будь-який час доби заповнити поліс за допомогою детальної відеопрезентації.
  2. Аutobooking.com пропонує найнижчі ціни, які спододобаються власникам транспортних засобів.
  3. Автоцивілка надійде клієнту за вказаною електронною адресою.
  4. Без черг, поїздок і довгих розмов.

Бажаємо рівної дороги і уважних учасників дорожнього руху.

Та все, радимо прочитати матеріал «Оформити ДТП можна буде у мобільному додатку», де розповідається, що моторне (транспортне) страхове бюро України запускає мобільний додаток для переводу страхових полісів в електронний формат та оформлення електронного європротоколу.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2020, 09:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації