Вхід | Реєстрація

Коли організм малюка розвивається без жодних відхилень

Коли організм малюка розвивається без жодних відхилень

Найщасливішою подією в житті кожної сім’ї являється народження дитини. Немовля вважається наслідком кохання чоловіка і дружини, продовженням їх роду. Щоб нормально рости і розвиватися дитина повинна отримувати повноцінне харчування. Медики відзначають, що в грудному і ранньому віці малюк має споживати грудне молоко. Із шести місяців рекомендований прикорм із подальшим грудним вигодовуванням до досягнення 2 років. Та не завжди жінка може годувати своє немовля грудним молоком. Різні чинники призводять до того, що з народженням малюка молоко в жінки просто зникає. Також це може відбутися протягом перших місяців життя малюка.  

У такому разі медики призначають у раціон дитини адаптовану під грудне молоко дитячу мололочну суміш промислового виробництва або суміш вироблену вдома. Недоцільність застосування останньої пояснюється тим, що за основу береться коров’яче чи козяче молоко, яке розводиться водою з додаванням цукру. У такому молоці мітиться надлишок мінеральних солей, що можуть викликати патологічні зміни в організмі дитини. У першу чергу, негативно вплинути на нирки і шлунково-кишковий тракт.

Тому фахівці схиляються до думки, що доцільніше за все харчувати немовля молочними сумішами, зокрема продукцією компанії Shop Hipp. 

Молочні суміші ХIПП дозволено вводити в дитячий раціон із перших днів народження. Їх перевага заключається в унікальному процесі виробництва. Завдяки застосування передових технологій, молочні суміші Shop Hipp містять таку ж кількість поживних речовин, як і материнське молоко. Фахівці, провівши ряд досліджень, підкреслюють, що продукція shop.hipp.ua здатна повністю задовольнити потреби малюка у повноцінному харчуванні.  

Окремі спеціалісти визнають, що молочні суміші ХІПП максимально ідентичні до материнського молока, так як виготовлені виключно з натуральної сировини та  містять біологічно активні речовини. 

Надзвичайно важливо, що в складі молочних сумішей є пробіотик і пребіотик. Перший компонент відповідає за формування нормальної мікрофлори кишечника малюка та підтримує здорове травлення. Другий — підтримує розвиток пробіотиків та власної мікрофлори кишечника.

Тому породілям не варто панікувати, якщо зникло грудне молоко. Усі його найважливіші складові увібрала в себе молочна суміш ХІПП. Маля із задоволенням харчуватиметься нею, а його організм розвиватиметься без жодних відхилень.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2020, 10:19 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації