Вхід | Реєстрація

У кременчужанина виявили саморобну зброю

У кременчужанина виявили саморобну зброю

Працівники Кременчуцького районного відділення поліції під час проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання місцевого жителя, 1963 року народження, виявили та вилучили близько ста штук набоїв різного калібру та ймовірну саморобну вогнепальну зброю.

Речові докази направлені на експертне дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті  263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2020, 11:56 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації