Вхід | Реєстрація

Подяка міському голові Копельцю за брехню і наклепи

Подяка міському голові Копельцю за брехню і наклепи

Жителька Кобеляк надіслала до редакції листа, у якому відповідає нинішньому міському голові Олександру Копельцю на його статтю, розміщену в його газеті «Наше місто».

Для початку, трішки роз’яснень від редакції. Ця стаття є реакцією людини, згаданої в публікації, розміщеною на сторінках так званого інформаційного бюлетеня Кобеляцької міської ради «Наше місто». Та публікація має назву «Чому Боня поїхав», під нею стоїть підпис міського голови. У ній міський голова, у звичній для нього безпардонній і босяцькій манері класичного жуківського телепня, не маючи жодних доказів, м’яко кажучи, критикує людей, які дещо раніше насмілилися критикувати «Його Величність».

За логікою, люди, яких оббрехав Копелець, мали б написати і опублікувати відповідь у газеті «Наше місто», яку фінансують за рахунок коштів платників податків. Але це видання створювалося виключно із пропагандистськими цілями для оспівування існуючих та міфічних досягнень Олександра Копельця і словесної розправи із інакомислячими. Фактично власність усіх кобелячан була приватизована міським головою із мовчазної згоди безсловесних депутатів. Тому люди, яких опаплюжив Копелець, і змушені звертатися в «ЕХО». Нижче ми публікуємо статтю, яку написала мама на захист та підтримку своєї доньки, хоча, як раніше набрехав Копелець, (цитата): «…вона обікрала рідну матір і сестру…».

Отже, стаття написана жителькою Кобеляк Надією Авдієнко, мамою Анни Білаш:

— Міський голово!

Хто ти такий, що судиш чужих рабів? Лише Богові належимо ми, і його право карати чи милувати нас.
І чому ти в центрі свого інформаційного бюлетеня не помістив власне фото, замість верблюда, і не написав — перелюбник та брехун?

Дякуємо тобі за наклепи! Ними ми очищені будемо. Для нас, для нашої сім’ї, зовсім неважливо, як ти нас осудив та як на твою брехню реагуватимуть люди. Адже головний і єдиний суддя для нас — це Господь!
Ми тебе прощаємо. Хоча могли зовсім по-іншому відреагувати на твою характеристику простих грішних людей. А наше прощення посиплеться розжареним вугіллям на твою голову. Бо суди людські — це ніщо, у порівнянні із судом Істинного Судії.

Дуже давно, сотні років тому, поети та філософи Риму складали похвальні гімни імператору Нерону. Людей, які не підтримували це славослів’я, гнали і забивали, як ягнят, писали про них, як про останнє зборище. А потім, як свідчить історія, оспівуваний Нерон зник, як чорна тінь, а гнані, мучені, убієнні і до нашого часу восхвалені та возвеличені і вчать людей, як жити, терпіти, прощати та любити. Бо любов — то є найвища, найдосконаліша цінність.

Хто має розум, нехай розуміє.


Автор: Надія Авдієнко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2020, 18:11 | Кобеляки | Цікаве


1. Fuks / 27 вересня 2020, 20:57
Попалась і мені та газетьонка,скажу відверто бридко вруки брать,не те що читать. Мені стидно за Санича.І він збирається кервать 16 тисячною громадою? Ганьба.
2. микола козак / 28 вересня 2020, 10:33
Незнаю ні автора цього листа , ні її дочки , не читав , що написав Копилець , але з усього видно , що це передвиборча заказуха , яка подобається фуксам і тим , чиї портрети на всю стіну в центрі міста.Якщо Копилець зробив наклеп , чи образив когось , то пані Надія Авдієнко є не божий суд , якого в природі не існує , а звичайний поки Кобеляцький районний суд , в якому ви можете притягти Копельця до відповідальності .Незнаю , писала ви цей лист сама , чи вам його написали , що є найбільш імовірним , але просто , як людині радив би не встрявати в ці дурні передряги , пани почубляться та й вгамуються , а на вас може це подіяти негативно.Тож , як вас образили , то зверніться до людського районного Кобеляцького суду і не чекайте неіснуючого божого .
3. Fuks / 28 вересня 2020, 12:18
Подобаєиься фуксам чи ні тобі козаче не знати..Газетку ту читав.І погодься не личить меру міста в газеті поливати брудом людей яких він особисто мабуть і не знає.А в роботі мабуть користується плітками..Мені кажеться що не личчить це робить.Обливанням опонентів брудом говорить про його слабкість боягузство і мені здається малоосвіченість.Ну він же не на стрелке якійсь,навіть не на зборах колгоспу,а в газеті це пише.А що написано пером....Хоча про що тут говорити,публіці подобається..Подобається в траур за загиблими танцювать і співать..Мер приклад же показує..
4. Filon / 28 вересня 2020, 13:59
3.Fuks
«.Ну він же не на стрелке якійсь,»

Вибачте за жаргон, але "на стрєлкє" "за базар" потрібно відповідати. І ті рібята вже давно б Санича за тестикули підвісили, за його словесний понос. А пан Коля той що "тіпа козак" не інакше, як штатним ботом влаштувався. Пан Коля, а як ти дивишся на агітацію сипицину у газетці, що за бюджетні кошти видається? Ти ж все бачиш і за всім слідкуєш. На «ти» перейшов свідомо. Зневажаю брехунів і боягузів.
5. микола козак / 28 вересня 2020, 17:47
Пане Філоненко , спочатку коль за базар потрібно відповідати , напишіть що я збрехав? Те , що ви із Шкарбаном садили лохину для лохів ?Вам дуже хочеться мене вщипнути за те , що не завжди згоден з вашою дуже часто брехнею .Наскільки я бачу , ви дуже стараєтесь всих повчати , уявив себе чомусь рішалою , роздаєте рекомендації , то порада , трохи вгамуйтесь , бо виглядає смішно.А те , що перейшов на ти , мене не бентежить , я до вашого рівня опускатись не стану.
6. Fuks / 28 вересня 2020, 21:17
Да Козаче,бачу нервуєш ти як і твій патрон мер.Мабуть наганяй зробив тобі.Клас значить попали в точку,ще три неділі і крихти з барського столу тобі не їсти..Готов вудочкиі приманку собі і патрону на Жуки..
7. микола козак / 29 вересня 2020, 15:45
6.Fuks
« Fuks / вчора, 21:17»

Та ні в яку точку ви не попали , ви не целки.Нерви в мене напрочуд спокійні , а от у вас з редактором з нервами негаразд.Десь іще подівся КАМАЗ .Для мене байдуже хто стане Кобеляцьким головою , чи Няйко , чи Шкарбан , чи Копилець , особисто для мене це нічого не міняє , а от як стане Копилець , то вам настане ....... (шутка) , не лякайся все буде на місці хто б не став , так же будуть обкрадать православних.Я інколи пишу ці коменти просто із-за того , що ехо прямо розривається проти Копельця , пропонуючи зовсім нічим не кращого кандидата , редактору за його необєктивнфість повинно бути соромно так односторонньо інформувати громадян , очевидно тут є конфлікт інтересів.Повинна ж бути хоч елементарна порядність.
8. Fuks / 29 вересня 2020, 15:57
Копелець вже не стане...Треба бути чемним,і порядним..
9. orakul / 29 вересня 2020, 16:58
7.микола козак
«Няйко , чи Шкарбан , чи Копилец»

Не хочеться вже тут щось і писати, але напишу. Якщо стане Шкарбан,, то з ним прийдуть і куми - Ісип з Галушкою. Це для всіх. Крім того, Шкарбан знову вернувся до Юлі. Якщо хтось дума, що новий мер, чи голова ОТГ, буде їм влаштовувати смітник і дороги, то хрен вони вгадали. Головна задача - дерибан землі. А смітник владнається сам по собі повенрувшись в Ганжівку, бо сільрад не буде і нові депутати запросто поголосуют «за»
10. Zorn / 30 вересня 2020, 15:05
На сайті міської ради вчора опубліковані рішення територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у депутати та на голову ОТГ. Читайте, думайте, обговорюйте.
11. Чудо Юдо / 3 жовтня 2020, 00:24
9.orakul
«Якщо хтось дума, що новий мер, чи голова ОТГ, буде їм влаштовувати смітник і дороги, то хрен вони вгадали. Головна задача - дерибан землі. А смітник владнається сам по собі повенрувшись в Ганжівку, бо сільрад не буде і нові депутати запросто поголосуют «за» »

Ну тут важко не погодитися. Якщо буде ситуація «голова-депутати» як зараз то облаштують смітники де захоче голова і бабки направлять також куди він захоче.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації