Вхід | Реєстрація

Як і де знайти електрика?

Як і де знайти електрика?

Якщо з різними побутовими ситуаціями можна впоратися самостійно, то електромонтажні роботи варто довірити лише професіоналам. Адже мова йде по безпеку вашого дому та стабільну роботу мережі. З цього випливає головне питання – де знайти гарного електрика? Як з поміж безлічі робітників знайти дійсно професіонала своєї справи?

 

 

Ми зібрали основні аспекти у 5 пунктах

  1. Які бувають електрики
  • Спеціалісти з державних організацій. Більшість користувачів вказують на те, що їх доводиться доволі довго чекати. Вони добре справляються з дрібними роботами: заміна розетки чи встановлення вимикача. Прайс на їх послуги досить доступний.
  • Майстри, що працюють самі на себе. Зазвичай вони мають відповідну спеціальну освіту та великий досвід роботи. Не рідко такий вид діяльності для них є підробітком. Такі спеціалісти не прив’язані до певної компанії. Контакти таких майстрів просто передаються серед знайомих та родичів. Серед них можна знайти як професіоналів, так і сумнівних аматорів.
  • Будівельні бригади. Вони складаються з людей, що виконують різноманітні типи робіт. Такі спеціалісти можуть вирішити не тільки проблеми з електрикою, а й інші побутові проблеми заразом. Такий варіант більш актуальний в тому випадку, якщо ви робите капітальний ремонт у житлі.
  • Спеціалізовані компанії зі штатом професійних робітників. Вважається кращим варіантом, якщо ви хочете отримати якісні послуги. Зазвичай оперативно реагують і виконують заявки. В таких фірмах працюють майстри з достатнім досвідом і високою кваліфікацією. Вони надають гарантію на виконані роботи.

Кого обрати з цього списку – це виключно ваше рішення, у кожній категорії можна знайти гідного майстра.

  1. Звертаємо увагу на інструмент електрика

Важлива складова гарного спеціаліста – якісний та професійний інструмент. Електрик повинен мати при собі достатню кількість всього необхідного для виконання робіт. Якщо до вас завітав майстер, у якого лише викрутка, ізолююча стрічка та кусачки, то такий маленька кількість інструментів явно йде не на користь його репутації. Звертайте увагу також на те, як спеціаліст ставиться до деталей, як він за ними доглядає, чи в доброму вони стані і розкладені по своїх місцях.

  1. Важливі ознаки гарного електрика

Лише за одним дзвінком вже можна відрізнити професіонала від аматора. Перш за все, під час обговорення проекту він повинен поцікавитися об’ємами майбутніх робіт, вислухати ваші побажання та назвати орієнтовану вартість. Гарний майстер запитає про те, які електричні прилади є в домі та яка їх потужність, які роботи вже виконувались і т.д. 

Перед тим, як почати, спеціаліст повинен представити проект майбутніх робіт. На будь-які ваші запитання він повинен давати відповідь. Професіонал буде працювати чітко, швидко, з урахуванням вимог безпеки. Ще декілька важливих рис гарного майстра –це пунктуальність, охайність, порядність, ввічливість. З такою людиною буде приємно мати справу.

  1. Вартість послуг

Цей пункт доволі неоднозначний. З одного боку, висока вартість робіт не є запорукою того, що вони будуть якісними. Нажаль інколи недосвідчені спеціалісти встановлюють цінник вище середнього за свої послуги. А ви натомість отримаєте лише додаткові проблеми.

З іншого боку, низька ціна також може вказати на те, що перед вами лише початківець у сфері електрики. Адже гарний майстер знає собі ціну, має замовлення і не буде занижувати вартість своєї роботи.

Тому кращим рішенням буде знайти кваліфікованого електрика, керуючись порадами, які ми зазначили вище.

  1. Досвід роботи

Коли мова йде про виконання масштабних електромонтажних робіт, то досвід роботи грає вагому роль. Більшість замовників надає перевагу робітникам, які мають як мінімум 5-7 років досвіду роботи. Але разом з тим є і молоді спеціалісти, які можуть якісно та професійно надавати послуги.

Варто звернути увагу на сферу роботи електрика. Якщо він довгий час працював на підприємстві чи будівництві, то для нього деякі питання пов’язані з електрикою в житловому приміщенні будуть складними.  Окрім того, якщо вам потрібно виконати доволі специфічні та складні роботи, то варто знайти спеціаліста, що вже мав з таким справу.

Завдяки нашим рекомендаціям, ви обов’язково знайдете гідного спеціаліста, який досконало виконає електромонтажні роботи. Він вразить вас доступним цінником и високою якістю послуг.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2020, 20:14 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації